Menu

Houten Vloeren Lelystad

Bax Houthandel heeft met dit parket, die een breed visgraat is van 17 x 85cm, gelet op de uitwerking van de vloer tenopzichte van de woning. Door select rustiek eiken te kiezen die naturel is afgewerkt, kijg je deze ruimteheel ruim ogend.

De installatie methode die hier gebruikt is door houten vloeren Lelystad noemt men ook wel platen techniek. Dit betekend dat er eerst de platen op de vloer worden gelegd. Over het bed van platen is er een folie laag geplaatst. Dit wordt gedaan door houten vloeren Lelystad om het hout op hout contact te verminderen. De uiteindelijke vloer wordt individueel vast genageld op de rachels, die dus haaks onder de nieuwe vloer liggen. Deze methode is gebruikt omdat hier geen vloer verwarming ligt. Omdat men hier geen vloerverwarming heeft is hier niet een folie gebruikt die geperforeerd is maar een dichte variant. Een ander bijkomstigheid is dat met deze methode houten vloeren Lelystad de vloer eventueel mee kan nemen bij een verhuizing. Om de contrast in stand te houden is als plint door houten vloeren Lelystad een middelgrote plint gebruikt in de kleur van de vloer. Dit heeft houten vloeren Lelystad bewust gedaan zodat de wanden een apart geheel lijkt. Door roosters te gebruiken in de vloer zorg dit door houten vloeren Lelystad dat de warmte ook daar kwijt kan. Omdat houten vloeren Lelystad altijd naar de lichtinval kijkt, omdat deze van uitermate belang is voor de juiste manier van de vloer oplichten, is hier plafond vitrages komen te hangen. Dit zodat er altijd een lichtinval blijft. In de avond kan de gordijnen dicht gedaan worden waardoor houten vloeren Lelystad de gegezelligheid vasthoud. Houten vloeren Lelystad koos als bankstel een gebroken witte stoffen bank, dit zodat de vloer op blijft vallen. De eettafel is wit en de stoelen eromheen zijn van pitriet met een RVS frame. Door de schermer lampen die strategisch zijn opgesteld, heeft houten vloeren Lelystad optimaal gebruik gemaakt van de verlichting mogelijkheden. Had men hier donkere meubels gebruikt dan viel de nadruk op de meubels en niet de vloer, ook hier wordt over nagedacht door houten vloeren Lelystad.

Houten Vloeren Lelystad vind u:

Adres gegevens van Bax Houthandel Barneveld.

Harselaarseweg 73-75
3771 MA Barneveld
Tel: 0342-420880
Fax: 0342-422566
E-mail: info@baxhouthandel.n

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag van 8.00h t/m 16.30h

Telefonisch bereikbaar tot 17.00h

voor een uitgebreide routen beschrijving kijk op vestiging Barneveld

GESLOTEN OP 31 DECEMBER

Voor afhalen van goederen kunt u op alle dagen terecht to 16.00h

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Barneveld.