Menu

Houten vloeren Leiden

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Leiden.

Prijzen & aanbiedingen Al onze vloeren

Houten vloer kopen in Leiden

De beste en mooiste houten vloeren in Leiden kopen, doet u bij Bax Houthandel. Wij bieden een geweldig groot assortiment planken vloeren van diverse houtsoorten en ook lamelparket. Deze vloeren worden voornamelijk in eigen fabriek gemaakt, wat ervoor zorgt dat u een topklasse product in handen krijgt voor een scherpe prijs. Naast een grote keuze in eiken vloeren, bieden we ook houten vloeren in bijvoorbeeld eigentijds Essen en White Maple. Of in meer klassieke stijlen, zoals van Walnoot, Jatoba, Merbau en Teak.

Onze houten vloeren

Houten vloer

Eiken vloeren

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit planken, een hele brede eiken vloer of een eiken vloer met een breed visgraat motief: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €17,95 per vierkante meter.

Meer over onze eiken houten vloeren
Lamelparket vloer leggen

Parketvloeren

U kunt kiezen uit diverse parketvloeren van hout bij Bax Houthandel. Houten parketvloeren worden vaak opgebouwd uit lamelparket (ook wel multiplank genoemd). U heeft de keuze uit verschillende patronen voor de installatie van uw parketvloer. Bax Houthandel produceert parketvloeren in eigen beheer. Dat betekent dat u verzekerd bent van een zeer scherpe prijs voor uw parketvloer.

Meer over onze parketvloeren
Trap vloer

Traprenovatie

Is uw trap versleten of wilt u een keer iets anders met uw trap? Kies dan voor een traprenovatie. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen massief hout en lamelparket. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

Meer informatie over traprenovatie

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die je zeker wel ..de vloer van morgen...mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Duurzaam

Duurzaam houten vloeren kopen in Leiden

Hout is een prachtig natuurproduct dat ook erg duurzaam is. Het is slijtvast, zorgt voor veel sfeer in de ruimte, isoleert perfect en is keer op keer opnieuw te schuren en lakken zodat het met elke woonstijl of verhuizing mee kan groeien. Als budgetvriendelijk alternatief bieden we ook twee prachtige kwaliteiten lamelparket met een dikke eiken toplaag. Deze zijn ook zeer goed in eigentijdse patronen te leggen, zoals visgraat of Hongaarse Punt.

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen houten vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Showroom
Over Bax Houthandel

Grootste keuze houten vloeren in Leiden

Wij overtuigen u graag van de unieke karakteristieken die hout zo’n geweldig product voor in huis maken. Zo brengen deze vloeren extra veel sfeer, werken ze warmte isolerend en geluiddempend én ze gaan jarenlang mee doordat ze nauwelijks slijten. Toe aan een nieuwe lak, kleur of finish? Dan is de houten vloer voor uw woning in Nieuwegein gewoon weer helemaal op te schuren. Keer op keer. Liever een lamelparket omdat deze goed is te combineren met vloerverwarming? Bekijk in onze showroom dan de vele voorbeelden en mogelijkheden in bijvoorbeeld visgraat of blokpatronen. Of kies voor onze houten vloeren met stoere extra brede planken.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend CBW, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.