Menu

Houten vloeren Leiden

Breed eiken planken van 17cm, afgewerkt in kleur grijs50.

 Lamelparket Leiden

Deze eiken vloer is gemaakt in een lamelparket versie, 14mm dik met als toplaag van 2,5mm, de vloer is dan voorzien van een medium velling. Lamel parket Leiden is een vloer in 17 cm breed.

Omdat houten vloeren Leiden op de boven verdieping gebruik te laten maken van planken van 17cm en deze kleur grijs,en die vervolgens in de lengte te laten leggen, wordt de ruimte optimaal benut. De muren en de mdf plinten heeft houten vloeren Leiden wit gehouden, zodat men duidelijk het contrast behoud van de vloer.

 

Omdat een vloer betreft op een boven verdieping, is er voor de installatie gekozen voor dubbel verlijmen. Dit betekend dat er eerst board platen zal worden gelegd waarna de vloer planken vervolgens weer op de board platen verlijmd en vernageld worden. Er is voor deze methode gekozen, zodat het loopgeluid gereduceerd zal worden, hierdoor is er uiteindelijk minder geluids overlast.

Juist doordat de vloer in de lengte is aangelegd, zal het z’n klassieke uiterlijk behouden, waar de woning om vraagt, waardoor het tegelijkertijd ook ruimer lijkt te worden. Er zal hier een ruime 2 persoon boxspring neergezet worden, voorzien van een gebroken wit sprei. Door de kleur hier licht te houden wordt de aandacht meer op de vloer gelegd. Men heeft gekozen voor een lcd tv op een ivoor wit tv-meubel. Als men grote groene kamerplanten, zoals varens zal neerzetten in de hoeken, maakt het gelijk weer wat huiselijker, zodat de kleur van het hout goed overkomt. Door geen gebruik te maken van een deur bij de inloopkast en de vloer door te laten lopen, behoud men juist de ruimte en wordt het meer één geheel. Door gordijnen op te hangen in de inloopkast krijg je gelijk een afgesloten geheel van de kast.
Met de juiste lichtinval en raam verduistering wordt het accent op de vloer gelegd, met gebruik van lichte kleur meubels maak je het geheel af
Houten vloeren Leiden had als alternatief kunnen kiezen voor donkere kleur plinten, zodat de muren meer op zich zelf staan, waardoor de vloeroppervlakte ruimer lijkt. Had Houten Vloeren Leiden gekozen voor donkere meubels dan komt de ruimte niet tot zijn recht, mede doordat de ruimte niet groot is maakt donker juist kleiner. Daarom heeft men dus niet voor deze optie gekozen.

Er is hier gekozen voor een olie afwerking in de kleur grijs50, waardoor het een klassieke uiterlijk krijgt en een beetje koele uitstraling wat bij deze woning past. had Houten vloeren Leiden gekozen voor een donkere kleur hout dan had de ruimte ook minder ruim geleken, juist door de lichte kleur komt het hout mooi naar voren. En dit is waar Houten vloeren Leiden naar streeft

Houten Vloeren Leiden kunt u vinden:

Adres: 
Industrieweg 60
2712 LB ZOETERMEER
Tel: 079-3436611

Fax: 079-3312911

E-mail: info@baxhouthandel.nl

 

Openingstijden:
Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h

 

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december.

 

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Zoetermeer.

Routeplanner naar onze vestiging: