Menu

Houten vloeren Katwijk

18 cm select rustiek eiken, afgewerkt in grijs/wit 50. De zachte grijs toon laat de donkere kasten partij heel mooi contrasteren.

Bax Houthandel heeft op deze zolder een prachtig vloer gekozen van 18cm select rustiek eiken, afgewerkt in grijs/wit 50, door deze keuze blijft de zolder licht van kleur waardoor je de illusie creëert dat de ruimte groter is dan het is.

 

Op deze zolder is deze prachtige vloer zwevend geïnstalleerd door houten vloeren Katwijk, er is voor deze installatie gekozen omdat het gaat om een zolder verdieping waarbij het geluid doordringt naar beneden, om dit te reduceren is dit een ideale installatie methode. Bij een zwevende installatie wordt eerst door houten vloeren Katwijk een ondervloer gelegd, die buiten de geluid verminderende functie, ook nog een isolerende functie heeft. Vanwege de kleine ruimte heeft houten vloeren Katwijk de vloer in de looprichting gelegd, ook dit effect is alom bekend bij houten vloeren Katwijk dat  dit juist ruimte verrijkend is. Door hier de kasten donker te doen behoudt houten vloeren Katwijk het contrast tussen de vloer en wand hoog. Had hier de kasten licht van kleur gelaten geweest door houten vloeren Katwijk dan werd de ruimte te licht van kleur waardoor je het contrast geheel verloren gaat. Houten vloeren Katwijk heeft voor een donker eiken bed gekozen om dicht bij de kasten kleur te blijven, zo blijft alles passend bij elkaar. Dit is van uiterst belang wil je een mooi contrast behouden. Door de indeling van de kamer is hier gekozen voor een TV die op een draagarm aan de muur bevestigd kan worden. Dit heeft als effect dat houten vloeren Katwijk de vloer zoveel mogelijk vrij houdt voor de ruimte te bewaren. Houten vloeren Katwijk heeft voor de TV twee relax stoelen neergezet bekleed met een donker bruine stof zodat het bij de overige interieur past, door hier een glazen tafel aan toe te voegen zorgt dit ervoor dat de vloer zichtbaar is en daardoor ruimte geeft. Houten vloeren Katwijk heeft de plinten rondom de kamer, een tint donkerder gedaan dan de vloer, maar weer lichter dan de meubels en de kasten, dit om het contrast tussen wand en vloer mooi te houden. Via de grote raam partijen die naar het balkon gaan is als raam verduistering vitrage gekozen die tot aan het plafond komen, en voor de schuine wand is er voor een rolgordijn gekozen. Voor in de avond heeft houten vloeren Katwijk witte gordijnen opgehangen, en voor de sfeer staan er een paar schemerlampen, ook bij de relax stoelen is er een schemerlamp neergezet. Dit verzorgt voor sfeerverlichting die ook mooi op de vloer weerkaatst, waardoor de vloer zijn waarde kan behouden.
Als afwerking van deze vloer heeft houten vloeren Katwijk deze select rustiek 18cm vloer afgewerkt in grijs/ wit 50, deze kleur zorgt voor ruimte, had houten vloeren Katwijk hier voor een donkere vloer gekozen dan werd de ruimte alleen maar kleiner in plaats van ruimer. De ruimte is al niet zo ruim dus ook daar houd houten vloeren Katwijk rekening mee.

Houten Vloeren Katwijk vind u:

 

Adres: 
Industrieweg 60
2712 LB ZOETERMEER
Tel: 079-3436611

Fax: 079-3312911

E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:
Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h

Voor een meer uitgebreide route beschrijving zie vestiging Zoetermeer

 

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december.

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Zoetermeer.

Routeplanner naar onze vestiging: