Menu

Houten vloeren Hoofddorp

Voor deze typerende stijl van bouw die in je veel in de Eilanden buurt vind, is gekozen voor een rustiek uiterlijk, vandaar ook 18 cm brede Europese eiken vloer. Door voor deze vloer te gaan, die donker gerookt is, krijgt de vloer al zijn aandacht door de muren licht van kleur te houden. Het geeft rust in de woning waardoor je een uniek thuis gevoel kunt creëren.

Omdat het om een boven verdieping gaat heeft houten vloeren Hoofddorp gekozen voor een installatie methode die ook wel zwevend wordt genoemd. Dit houdt in dat er eerst een ondervloer gelegd word, in dit geval een folie, waarna de vloer in de mes en de voeg verlijmd wordt. Dit betekend dat je hierdoor veel geluidshinder weghaalt, hier heeft houten vloeren Hoofddorp nauw contact met de klant over gehad.
Om de lengte van deze kamer te breken heeft houten vloeren Hoofddorp ervoor gekozen om de vloer in de breedte te leggen, dit heeft als gevolg dat de kamer gelijk breder wordt. Het betreft hier om de een achter kamer die aansluit op de woonkamer. Hier is niet gekozen voor plinten langs de muren, zodat de muren direct in de vloeren lijken op te gaan. Door de schuifdeuren dicht te doen kan men een kantoor ruimte creëren die afgesloten kan worden. In het kantoor is gekozen voor een mooi zwarte hoek bureau, zodat de ruimte open blijft. Door hier plafond vitrages op te hangen, maak je een duidelijk onderscheid tussen de twee kamers, maar tegelijk behoud met het gebruik van de lichtinval.
Via de grote raampartijen komt zoveel licht naar binnen, en om die op de juiste manier te kunnen doseren, is hier voor lichtgrijze lamellen gekozen, hierdoor komt de vloer meer tot zijn recht. De juiste licht inval is essentieel voor de inrichting van je woning, ook hier probeert houten vloeren Hoofddorp rekening mee te houden. Om deze achterkamer beter te laten aansluiten op de woonkamer heeft de klant ervoor gekozen om deze ruimte als zit lounge in te richten, zodat men uitermate kan genieten van het uitzicht.
In de woonkamer heeft houten vloeren Hoofddorp het interieur meer gericht op de simpelheid, dit om het rustieke te behouden. Hier heeft men een eethoek geplaatst waar je met 6 man aan kan zitten en een kleine zithoek waar men naar de tv kan kijken. Hier is duidelijk meer gericht op de lounge.

Als afwerking heeft men de vloer donker gerookt, Hiermee wordt de basis toon van de vloer meer donker bruin waarbij de planken schakeren tussen lichtere en meer donkere planken. De kleuren zijn donkeren dieper dan bij licht roken. En vervolgens heeft houten vloeren Hoofddorp het behandeld met een donker eiken olie, hierdoor krijg je die donkere kleur die de vloer zo mooi maakt, en juist door de lichtinval van de kamer zorgt het ervoor dat de vloer altijd zijn rust kan uitstralen.

Houten Vloeren Hoofddorp vind u:

vestiging Amsterdam

Adres gegevens van Bax Houthandel Amsterdam.

TT Vasumweg 4AB
Amsterdam-Noord (zijstraat van de Klaprozenweg)
Tel: 020-4932943
Fax: 020-4932936
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:

Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h.

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december!!.

Direct gelegen aan de Klaprozenweg bereikbaar via de IJtunnel en Coentunnel ring Amsterdam.

 

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam Noord.

Routebeschrijving:

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam.