Menu

Houten Vloeren Hilversum

Bax Houthandel heeft deze vloer donker antereciet tot zwarte achtergrond afgewerkt met een brons metaal. Hier is voor gekozen om de luxe uitstraling te behouden, maar tegelijk wel huiselijk te houden. Had houten vloeren Hilversum gekozen voor een donkere kleur vloer dan had de woning niet zo ruim kunnen ogen als nu. Door ook gebruik te maken van de ruimte kan de vloer zijn intensie behouden.

 

De installatie methode waar houten vloeren Hilversum voor gekozen heeft is zwevend, dit houdt in dat er eerst een folie gelegd waarbij de planken onderling in de mes en voeg verlijmd  is. Doordat men hier vloerverwarming heeft, maken we gebruik van perforatie folie. Dit is een folie met kleine gaatjes, wat bedoeld is voor de warmte overdracht tussen verwarmingssysteem en de hourten vloer, op deze manier is er een zeer lage weerstand en een optimale warmte geleiding.


Door de planken door te laten leggen naar de hal, komen de planken in de kamer in de breedte te liggen, dit heeft men gedaan zodat het de kamer breder doet lijken. Om de kamers meer op elkaar te laten aansluiten, heeft houten vloeren Hilversum de schuifdeuren tussen de voor- en achterkamer verwijderd. Door gebruik te maken van verschillende muur spotjes kunnen de schilderijen die daar hangen mooi verlicht worden. En door de weerkaatsing van het licht komt de vloer tot zijn recht. Bedenk dat hier gebruik is gemaakt van een brons metaal waardoor dit een speciaal effect heeft op licht inval.

Als interieur heeft men voor een donker leren bankstel gekozen van het merk Chesterfield met een glazen salontafel voorzien van een goudkleurige RVS frame. Onder de salontafel vind men een traditioneel Arabisch kleed. Dit kleed zal wel een markering in de vloer geven als het ooit wordt weggehaald.

In de voorkamer waar de meeste lichtinval zal plaats vinden heeft houten vloeren Hilversum gekozen voor plafond vitrages, waarmee de juiste hoeveelheid lichtinval gedosseerd is. In de avond kan men de over gordijnen dicht doen en vervolgens de zachte schermerlampen aan doen, zodat ten alle tijden de vloer mooi zichtbaar blijft. In de achterkamer heeft men een zithoek gecreëerd waar men TV kan kijken, die aansluit op de serre. Door het lichtinval die binnekomt via de serre is besloten om geen gebruik te maken van vitrages, ook omdat dit het zicht op de ruime achtertuin belet. Om te voorkomen dat het licht teveel binnenkomt in de serre heeft men voor op de serre, verduistering panelen gekozen. Door een iets dikkere plint te gebruiken, passen die weer bij de deurposten waardoor hetgeheel meer op elkaar aansluit, wat er weer voor zorgt dat het één geheel wordt.

Je houten vloer goed onderhouden en afwerken bepaalt het karakter van de vloer en de levensduur. Hier is gekozen voor een receptuurafwerking en een brons metaal die uiteindelijk weer beschermd wordt door een Sparky topcoat.  Het metaal zit dus onder de beschermende laag.Uiteraard is er bekeken naar de woonsituatie waarin men bevindt, ook dit is van belang om voor de juiste afwerking te kiezen. Deze vloer had ook in de keuken kunnen liggen door de aanwezigheid van een topcoat afwerking ,  deze vloer is beter beschermd tegen vocht en vuil.

 

 

 Houten Vloeren Hilversum vind u:

vestiging Barneveld

Adres gegevens van Bax Houthandel Barneveld.

Harselaarseweg 73-75
3771 MA Barneveld
Tel: 0342-420880
Fax: 0342-422566
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag van 8.00h t/m 16.30h

Telefonisch bereikbaar tot 17.00h

GESLOTEN OP 31 DECEMBER

Voor afhalen van goederen kunt u op alle dagen terecht to 16.00h

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Barneveld.