Menu

Houten Vloeren Harderwijk

17cm brede eiken vloerdelen, licht gerookt en afgewerkt met grijs 50 olie. Deze vloer is behandeld met Sparky top coat zodat de vloer makkelijk schoon te houden is ivm een groter gezin en een open keuken. De grading van het eiken is select rustiek. dit zorgt voor een extra mooie uitstraling en een goed leefbare vloer.

Bax Houthandel heeft in deze kamer optimaal gebruik willen maken van de ruimte, maar tegelijk wel een huiselijke tint te behouden. Door de ligging van de planken, geeft het de kamer nog meer zijn lengte mee, die dan weer mooi op de achtertuin uitkomt. Door de gebruik te maken van deze breedte komt de kleur mooi naar buiten. Bedenk eens als je op een mooie zomerdag in de tuin staat en de schuifdeuren staan open. Dan zie je vanuit de tuin de eiken houten vloer je te gemoed komen.

 

Deze vloer is door houten vloeren Harderwijk zwevend gelegd. Dat houdt in dat voordat de vloer gelegd word, er eerst een folie gelegd word waarna de planken op de mes en voeg kan gelijmd zal worden. Deze folie heeft ook als functie een betere isolatie en geluid arm.
Om de kamer leuk te kunnen inrichten is er nauw samen gewerkt met de klant. Zo heeft houten vloeren Harderwijkgebruik gemaakt van donkere plintjes, om het witte van de muur een mooi contrast te geven ten opzichte van de vloer.
Doordat de meubels niet donker van kleur zijn behoud je de ruimte en maak je de kamer juist licht en open, had hier donkere meubels gestaan dan werd de kamer ook meteen donkerder. Door de grote ramen en deuren die aansluiten op de tuin kan je mooi genieten van de lichtinval. Om geen ruimte te verliezen heeft houten vloeren Harderwijk rolgordijnen opgehangen, zodat je de lichtinval kan reduceren indien nodig. Er is goed gekeken naar het dagelijks gebruik van de vloer en daarom is er voor afwerking gekozen een topcoat waardoor de vloer beter beschermd blijft. De vloer is licht gerookt en vervolgens met grijs 50 olie afgewerkt. Het roken van de eiken vloer is anders dan de term doet vermoeden, komt er aan het proces geen rook te pas. Een vloer roken is eerder een vorm van logen waarbij het looizuur in het eiken reageert met damp die de eiken plank verkleurd. Als na het vloer roken de vloer met olie wordt behandeld, krijgt de vloer een warme bruine kleur waarin de natuurlijke tekening van het hout benadrukt wordt. Door de sparky topcoat kan de levensduur langer behouden worden en dus langer van kan blijven genieten. Omdat het hier dus om een ge-zins-woning gaat, is een topcoat de ideale afwerking voor deze mooie vloer. hier mag op gemorst worden en op gespeeld worden, en vervolgens met een willekeurig schoonmaak middel, schoon gemaakt worden.

Houten Vloeren Harderwijk vind u:

 

vestiging Amsterdam

Adres gegevens van Bax Houthandel Amsterdam.

TT Vasumweg 4AB
Amsterdam-Noord (zijstraat van de Klaprozenweg)
Tel: 020-4932943
Fax: 020-4932936
E-mail: info@baxhouthandel.nl

 

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam Noord.

Routebeschrijving:

 

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam.