Menu

Houten vloeren Haarlem

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Haarlem.

Prijzen & aanbiedingen Al onze vloeren

Houten vloer kopen in Haarlem

De allermooiste houten vloeren in Haarlem kopen? Bezoek dan de uitgebreide showroom van Bax Houthandel voor een echte droomvloer. Hier vindt u het grootste aanbod eiken vloeren en andere houten vloeren die in eigen fabriek worden vervaardigd. Dat betekent topkwaliteit vloeren voor de allerscherpste prijzen. Onze showroom ligt in Amsterdam en is door de uitgebreide collectie en wekelijkse aanbiedingen beslist een bezoekje waard. Woont u niet in de buurt van Haarlem, maar wilt u toch één van onze showrooms bezoeken? We hebben ook showrooms in de omgeving van Veenendaal, Den Haag en Utrecht. Deze showrooms liggen specifiek in de plaatsen Barneveld, Zoetermeer en Utrecht.


Onze houten vloeren

Houten vloer

Eiken vloeren

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit planken, een hele brede eiken vloer of een eiken vloer met een breed visgraat motief: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €17,95 per vierkante meter.

Meer over onze eiken houten vloeren
Lamelparket vloer leggen

Parketvloeren

U kunt kiezen uit diverse parketvloeren van hout bij Bax Houthandel. Houten parketvloeren worden vaak opgebouwd uit lamelparket (ook wel multiplank genoemd). U heeft de keuze uit verschillende patronen voor de installatie van uw parketvloer. Bax Houthandel produceert parketvloeren in eigen beheer. Dat betekent dat u verzekerd bent van een zeer scherpe prijs voor uw parketvloer.

Meer over onze parketvloeren
Trap vloer

Traprenovatie

Is uw trap versleten of wilt u een keer iets anders met uw trap? Kies dan voor een traprenovatie. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen massief hout en lamelparket. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

Meer informatie over traprenovatie

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die u zeker wel ..de vloer van morgen…mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Kwaliteit

Ook visgraat en XL houten vloerplanken

Bij Bax Houthandel bent u welkom voor het uitzoeken van topkwaliteit parket, lamelparket, multiplank en massieve houten vloeren in Haarlem. Naast keuze uit verschillende houtsoorten, structuren en kwaliteiten, kunt u ook kiezen voor smalle of extra brede planken. Of parket in een klassiek visgraat of eigentijds blokpatroon. Ook in afwerking heeft u alle keuze. Zo bieden we allerlei gerookte, geborstelde en stonewash houten vloeren of laat uw nieuwe vloer in de kleur lak, wax of olie van uw voorkeur afwerken.

Slijtvaste en duurzame vloeren

Wist u dat u met een houten vloer kiest voor een duurzame vloer? Hout is niet alleen een prachtig natuurproduct dat op een positieve wijze bijdraagt aan de woonsfeer, het gaat ook jarenlang mee. Het is ontzettend sterk, slijt nauwelijks en kan keer op keer geschuurd worden als de lak dof wordt of als u de vloer nieuw leven in wilt blazen met een andere kleur. We laten u graag allerlei voorbeelden zien.

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Legservice
Over Bax Houthandel

Houten vloer laten plaatsen in Haarlem

Wilt u een houten vloer in Haarlem laten leggen, dan profiteert u bij Bax Houthandel van een complete legservice. Niet alleen ontvangt u van ons uitgebreid advies over de beste vloer die past bij uw woonwensen en gebruik, ook als u de vloer wilt combineren met bijvoorbeeld een vloerverwarming zetten we de mogelijkheden op een rij. Ons team legt vervolgens uw vloer vlot en vakkundig en werk deze netjes af. Het weghalen van de oude vloer en egaliseren en isoleren van de ondergrond kan worden inbegrepen.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend CBW, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.