Menu

Houten Vloeren Haarlem

Bax Houten Vloeren Haarlem heeft hier een 21 cm Amerikaans eiken OS grading in naturel olie gelegd. Alleen wat kleine knoesten zodat de telescopische vlam bij deze eiken soort er goed uit komt.

Houten Vloeren Haarlem

heeft in dit oude boerderij huis deze 21 cm brede Amerikaanse eiken gebruikt, dit heeft men gedaan om de telescopische vlam die hier zo mooi erop uit komt, te gebruiken. Juist door deze vlam en dat de vloer in de breedte gelegd is, breek je de kamer mooi op.
Had houten vloeren Haarlem een ander houtsoort gebruikt, een donkere bijvoorbeeld, dan was de kamer gelijk kleiner gaan aanvoelen.

Omdat het hier om een boven verdieping gaat, hebben wij gebruik gemaakt van een zwevende installatie techniek. Dit betekend dat er eerst een ondervloer gelegd wordt, waar vervolgens weer de vloer aan de mes en de voeg – zijde verlijmd zal worden. Ook de ondervloer keuze is van belang, denk aan het doel dat de ondervloer heeft. Isolerend en geluid dempend. Hier is gekozen om een 10 decibel reducerend folie te gebruiken, dit absorbeert het geluid goed, waardoor je minder geluid overlast kan veroorzaken. Ook hier denkt Bax Houthandel over na.Doordat wij altijd blijven proberen om het maximale aan ruimte te gebruiken is hier gebruik gemaakt van een bedstee, tevens past dit mooi bij het huis, die zich hier uitstekend voor leent. Vaak wordt hier de schuine wand gezien als loze ruimte, maar door deze oplossing die houten vloeren Haarlem had bedacht, is deze ruimte alsnog op een goede manier benut. Hierdoor behoud je de kamer ruim en kan er nog genoeg met de ruimte gedaan worden. Hier betreft het om een jongens kamer die dus speels ingericht kan en mag worden. Door hier de kleur blauw te gebruiken als hoofdkleur en de kleur groen als bijkleur behouden wijhet accent op de vloer. Hier zullen nog smalle plinten worden gelegd die overeen komen met de vloer, dit om nog meer het contrast te accentueren. Bax Houthandel heeft een klassiek bureaux tegen de wand geplaatst waar bij een stoel hoort. Door hier in de hoek een zitzak te plaatsten in het groen, blijft de kamer speels en past de kleur combinatie perfect hierbij. Ook probeert wij goed naar het gebruik van de vloer te bekijken en zich hierop aan te passen indien mogelijk. Om met de lichtinval te kunnen spellen en daardoor dus te kunnen beïvloeden heeft houten vloeren Haarlem Luxaflex opgehangen. De juiste inval van het licht heeft invloed op hoe de vloer beleefd wordt, daarom is dat van uiterst belang dat houten vloeren Haarlem hier goed naar kijkt.
Als afwerking van het hout is hier op de 21 cm brede eiken vloer een OS grading naturel olie gebruikt, dit zorgt ervoor dat je de kleur zo naturel mogelijk benaderd, hierdoor valt de vloer mooi op door goed te spelen met het licht en de kleuren van de accessoires.

Houten vloeren Haarlem vind u:

Adres gegevens van Bax Houthandel Amsterdam.

TT Vasumweg 4AB
Amsterdam-Noord (zijstraat van de Klaprozenweg)
Tel: 020-4932943
Fax: 020-4932936
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:

Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h.

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december!!.

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam Noord.

Voor een uitgebreiden routen beschrijving kijk op vestiging Amsterdam

Routebeschrijving:

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam.