Menu

Houten Vloeren Gouda

Stone wash gemodificeerd eiken, 23 cm breed, select rustiek,  met olie mix grijs/wit 100

Houten vloeren Gouda

heeft speciaal voor deze woning brede planken van 23cm stone wash geselecteerd, om de oudheid van deze oude woning vast te houden.

Voor deze eeuwen oude woning, die men vind in de binnenstad, heeft houten vloeren Gouda als installatie gekozen om direct op de houten vloer blind te vernagelen. Dit heeft als gevolg dat de ouderwetse geluiden die deze woning bezit, behouden blijft. Tussen de bestaande houten vloer en de nieuwe bevindt zich een folie die dient als damp werende laag en voorkomt het knarsende hout-hout contact met de ondervloer.

Omdat het hier om een smal pand gaat heeft houten vloeren Gouda besloten om de vloer in de breedte te leggen zodat het de woning gelijk breder maakt. Deze kamer bestaat uit twee lagen, maar desondanks dat, is er voor dezelfde soort vloer gekozen om de akoestiek te bewaren. Doordat de steunpilaren bruin van kleur zijn en de muren met een spons behandeld zijn, past de stoere stone wash grijs/ wit hier perfect bij. Hier heeft houten vloeren Goudageen gebruik gemaakt van plinten, omdat het niet bij deze stijl van woning past. Vanwege het ruimte gebrek is hier gekozen voor een zithoek bestaande uit stoelen. Wederom zal hier rekening gehouden worden met de kleur en de stijl van het huis. Juist de éénvoud van meubels maakt het een geheel. Hoe donkerder de meubels zijn des te beter komt de vloer in het daglicht. Daarom heeft houten vloeren Gouda een donker eiken salontafel geplaatst met 4 zitstoelen, gemaakt van pitriet. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de lichtinval die via het raam binnenkomt heeft men besloten om halve vitrages op te hangen, dit zorgt er ook voor dat de privatie blijft behouden worden. Deze woning is helemaal ingericht om zijn akoestiek vast te houden. Door gebruik te maken van verschillende soorten lichtinval kan men dit creëren. Had de aankleding van het verdere interieur anders geweest, dan had het nooit de uitwerking gehad die men zou willen. Door vooral donker met licht af te wisselen krijg je de juiste effect waar men op wacht. Had de robuust bruine kast vervangen geweest door een moderne vitrine, dan is het idee van klassiek totaal weg

Als afwerking is hier gebruik gemaakt van modificatie van het hout, dit betekend dat door middel van een chemische reactie deze stonewash look gemaakt is. Juist door zijn afwerking en de perfectie hiervan zorgt het ervoor dat houten vloeren Gouda wederom heeft laten zien wat een mooie vloer kan betekenen. Iedere woning vereist een individuele aanpak wat er uiteindelijk voor zorgt, dat het resultaat zou moeten zijn zoals het hoort.

Houten vloeren Gouda vind u:

Adres: 
Industrieweg 60
2712 LB ZOETERMEER
Tel: 079-3436611

Fax: 079-3312911

E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:
Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h

Voor een meer uitgebreide route beschrijving zie vestiging Zoetermeer

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december.

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Zoetermeer.

Routeplanner naar onze vestiging: