Menu

Houten vloeren Gouda

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Gouda.

Prijzen & aanbiedingen Al onze vloeren

Voordelige houten vloeren Gouda

Op zoek naar topkwaliteit houten vloeren in Gouda? Kijk dan eens in het grote aanbod van Bax Houthandel. Wij leveren al jaren de beste klasse echte houten vloeren uit eigen fabriek. Er is ruime keuze in plankbreedtes en lengtes en we bieden vloeren in verschillende houtsoorten aan, zoals in fraai Essen, Beuken, White Maple en Jatoba, Walnoot en Merbau. Daarnaast bieden we alles voor een complete traprenovatie in hout, of laat een woning schitteren met ons budgetvriendelijke lamelparket dat in allerlei eigentijdse patronen is te leggen.

Onze houten vloeren

Houten vloer

Eiken vloeren

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit planken, een hele brede eiken vloer of een eiken vloer met een breed visgraat motief: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €17,95 per vierkante meter.

Meer over onze eiken houten vloeren
Lamelparket vloer leggen

Parketvloeren

U kunt kiezen uit diverse parketvloeren van hout bij Bax Houthandel. Houten parketvloeren worden vaak opgebouwd uit lamelparket (ook wel multiplank genoemd). U heeft de keuze uit verschillende patronen voor de installatie van uw parketvloer. Bax Houthandel produceert parketvloeren in eigen beheer. Dat betekent dat u verzekerd bent van een zeer scherpe prijs voor uw parketvloer.

Meer over onze parketvloeren
Trap vloer

Traprenovatie

Is uw trap versleten of wilt u een keer iets anders met uw trap? Kies dan voor een traprenovatie. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen massief hout en lamelparket. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

Meer informatie over traprenovatie

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die je zeker wel ..de vloer van morgen...mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Eersteklas houten vloeren

Eersteklas houten vloeren in Gouda bestellen

Houten vloeren geven direct sfeer aan elke ruimte en zijn erg praktisch in gebruik. Zo voegen ze zich moeiteloos naar elke interieurstijl en zijn ook keer op keer van een nieuwe look te voorzien in kleur en afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een mooie olie of wax in een wat lichtere tint. Verder werken houten vloeren isolerend, zijn slijt- en stootvast en doordat ze een natuurproduct zijn ook zeer duurzaam. Houten vloeren kunnen zelfs meeverhuisd worden.

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen houten vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Lamelparket
Over Bax Houthandel

Lamelparket in Gouda kopen

Op zoek naar parket om een fraaie patroonvloer te leggen? Bijvoorbeeld in een klassieke visgraat of Hongaarse Punt? Dan is ons lamelparket een uitkomst. Dit parket hebben van een wat dikkere bovenste laag van echt eikenhout voorzien, waardoor het de fantastische eigenschappen van hout evenaart. Deze planken zijn op allerlei manieren te verwerken en leggen. Ook budgettair een interessant alternatief voor een houten vloer in Gouda kopen.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend CBW, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.