Menu

Houten Vloeren Gorinchem

Tauari 21cm breed in de grading OS, gecoat met oxidatieve naturel olie.

Bax Houthandel heeft in deze nieuwbouw woning gekozen voor een prachtige Tauari vloer met 21 cm brede planken in grading OS select en afgewerkt met een oxidatieve naturel olie.

In deze nieuwbouw woning is er voor installatie gekozen om direct op de bestaande vloer te nagelen. Had het hier om een etage woning gegaan dan had houten vloeren Gorinchem gekozen voor een zwevende installatie techniek, dit in verband met het geluid overlast wat een vloer kan geven. Hier in dit geval is dat niet nodig. Omdat houten vloeren Gorinchem hier heeft gelegd vanuit de hal naar de kamer toe, of te wel in de looprichting, geeft dit een ruim en open gevoel. Hier had houten vloeren Gorinchem de vrije hand gekregen in de interieur keuze. Hier heet houten vloeren Gorinchem een bordeaux rode stoffen bankstel geplaatst tegen de muur de 3 zit en bij het raam de 2 zit. De salontafel is white wash, hierdoor komt de vloer mooi naar voren, deze white wash is doorgevoerd naar de grote , van origineel eiken kast. Hierin staat de 42 inch LCD Tv. In het raamkozijn aan de achterkant heeft houten vloeren Gorinchem grote vasen neergezet met siersteentjes erin en paastakken met verlichting, voor de sfeer. De grote massieve eettafel die wederom licht van kleur is staat in de lengte tegen de muur aan, waardoor er 6 man aan tafel kunnne. De stoelen zijn om en om donker bruin met lichtbruin, dit om de vloer mooi te laten schijnen. Boven de bank is een schilderij opgehangen die de ruimte een beetje breekt. Aan de achterkant heeft houten vloeren Gorinchemhouten rolgordijnen afzonderlijk in de raamkozijnen geplaatst en over de hele lengte vitrage die tot aan de plafond reiken. Deze kan je overdag open trekken zodat je de juiste lichtinval kan hebben en tegelijk naar de mooie achtertuin kan kijken. Aan de voorkant bij de keuken is hier bij het raam enkel een rolgordijntje gehangen die alleen in de avond naar beneden gaat voor privatie. Houten vloeren Gorinchem houd altijd per woning rekening met de lichtinval die per woning verschillend is. Als afwerking van deze vloer is een Oxidatieve olie gebruikt, dit is een matte olie die op kleur kan worden gemaakt. Het hout wordt goed waterafstotend echter bij alle deze olie soorten die in de markt verkrijgbaar zijn blijft de porie van het hout openstaan. Hierdoor kan vuil rest en water wel intrekken. Onderhoud is met een goede reiniger (Sparky Power Cleaner) en een goede onderhoudsolie. Houten vloeren Gorinchem heeft hier bewust voor gekozen omdat deze vloer niet is gelegd in de keuken, was dit wel zo dan had houten vloeren Gorinchem de vloer met een Sparky top coat beschermt.

Houten Vloeren Gorinchem vind u:

Adres gegevens van Bax Houthandel Barneveld.

Harselaarseweg 73-75
3771 MA Barneveld
Tel: 0342-420880
Fax: 0342-422566
E-mail: info@baxhouthandel.n

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag van 8.00h t/m 16.30h

Telefonisch bereikbaar tot 17.00h

GESLOTEN OP 31 DECEMBER

Voor afhalen van goederen kunt u op alle dagen terecht to 16.00h

Voor een uitgebreide routen beschrijving kijk op vestiging Barneveld

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Barneveld.