Menu

Houten vloeren Ede

Heeft bij deze woning zijn antieke gevoel hierbij laten spelen, de nadrukkelijkheid van Amerikaans eiken in zijn nerf patroon vergeleken met  Europees eiken, komt die hier meer tot zijn uiting. De vloer is licht gerookt en afgewerkt met licht antiek olie. Hierdoor oogt de vloer meer donkerd dan alleen licht roken. De zacht gouden tonen schiven door naar de bruine teinten. Hier heeft houten vloeren Ede dan ook bewust voor gekozen. Vanwege de bouw en de ligging van het huis is voor deze klassieke uitstraling gegaan.

Voor deze vloer heeft houten vloeren Ede bedacht dat hier zwevend de beste methode is, dit houdt in dat er eerst een folie gelegd waarbij de planken onderling in de mes en voeg verlijmd  wordt. Door gebruik te maken van de folie wordt de woning ook nog eens geïsolleerd, dat is een handige bijkomstigheid.  Door die mooie nerf krijgt de vloer meer waardering en het klassiek gevoel die het uitstraalt komt dan helemaal tot zijn gelijk. Hier heeft houten vloeren Edeuiteraard over nagedacht. Om deze stijl vast te houden maakt men optimaal gebruik van de lichtinval, gezien er niet veel ramen zijn heeft houten vloeren Ede veel plafond vitrages gebruikt, zo behoud je ten alle tijden de lichtinval, op een goed gedoseerde wijze, en tegelijk behoud je je privatie, wat niet geheel onbelangrijk is. Voor in de avond is houten vloeren Ede ervan uit gegaan dat gezelligheid en comfort bovenaan moeten staan, vandaar ook de verschillende schemerlampen met dim functie, die de juiste verlichting kan verzorgen.
Als interieur is er veel gebruik gemaakt van eiken meubelen, zo vind je er een eiken bankstel met een 8 hoekige eiken salon tafel. Deze donker kleur is gekozen om het accent op de vloer te bewaren, waardoor houten vloeren Ede zo naar streeft.
Door de juiste afwerking te kiezen maakt het de kamer en het aanzicht helemaal af. Hier heeft houten vloeren Ededuidelijk gebruik gemaakt van het hout licht te roken, om het vervolgens af te werken met antiek olie, hierdoor ontstaat de juiste kleur die bij deze woning past, niet te vergeten dat deze Amerikaanse eiken vloer ander is dan de Europese. Vandaar dat men de nerf patroon zo overduidelijk is.

Houten Vloeren Ede vind u:

Adres gegevens van Bax Houthandel Barneveld.

Harselaarseweg 73-75
3771 MA Barneveld
Tel: 0342-420880
Fax: 0342-422566
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag van 8.00h t/m 16.30h

Telefonisch bereikbaar tot 17.00h

GESLOTEN OP 31 DECEMBER

Voor afhalen van goederen kunt u op alle dagen terecht to 16.00h

Voor een nog duidelijker routebeschrijving kijk op vestiging Barneveld

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Barneveld.