Menu

Houten Vloeren Dordrecht

Bax Houthandel heeft voor dit monumentale pand gekozen om de rustiek te bewaren, vandaar dat hier een donkere eiken vloer ligt van 18 cm brede planken. Om de ruimte optimaal te kunnen gebruiken heeft houten vloeren Dordrecht de planken in de looprichting gelegd, hierdoor oogt de kamer ruim en open. Had men de planken in de breedte gelegd, dan werd de lengte gebroken en werd de nadruk gelegd op de breedte van de kamer, wat in dit geval niet de bedoeling is geweest.

Houten vloeren kopen in Dordrecht

Omdat deze kamer voorzien is van een vloerverwarming, heeft Houten vloeren Dordrecht gekozen voor een installatie methode die ook wel zwevend wordt genoemd. Hiervoor wordt een folie als ondervloer gebruikt die geperforeerd is, daarmee wordt de weerstand enorm verlaagd en is er een goed warmtetransport door de folie naar de houten vloer. Vervolgens wordt de mes en de voeg-zijde verlijmd door houten vloeren Dordrecht. zoals altijd probeert houten vloeren Dordrecht zich in te leven in de klant zijn wensen. Om de vloer zijn karakteristieke uitwerking te laten behouden waar men op uit is, heeft men hier de plinten die wit zijn, breed gehouden. Hiermee creëer je de stijl waar men op uit is. Door de prachtige lichtinval die via de ramen aan de voorzijde binnenkomt, heeft men voor de juiste dosering, gekozen voor witte rolgordijnen. Dit zodat als men de rolgordijnen dicht zou hebben, nog steeds gebruik gemaakt kan worden van de lichtinval die alsnog binnen komt. Want houten vloeren Dordrecht weet als geen ander wat goede lichtinval voor uitwerking op de vloer kan hebben.
Als interieur is hier gekozen voor lichte meubels, hierdoor behoud je de aandacht op de mooie donkere vloer. Hier is gekozen voor een witte stoffen bankstel met een houten salon tafel. De bijzet tafel is van glas en RVS zodat het een sprankeltje luxe behoud. Door hier een lage witte muur meubel te plaatste waar de TV op gezet kan worden, behoud je de ruimte open. De eettafel heeft houten vloeren Dordrecht in de lengte langs de muur geplaatst, hier is plek voor 6 man, en wederom behoud je hierdoor de loopruimte open. Juist door de lange dunne groene planten in de hoeken van de kamer te plaatsen, maak je het huiselijker door. En met de juiste sfeer verlichtingen voorzien van dimmers, kun je altijd je licht persoonlijk maken.
Als afwerking heeft 
houten vloeren Dordrecht de vloer gecarboniseerd, waardoor je die diep donkere look krijgt. Vervolgens is daar een Wenge olie eraan toe te voegen krijg je deze donkere kleur, wat geheel bij de woning past. Had hier voor een topcoat gekozen dan had je niet de uitwerking van de vloer gehad die past bij dit monumentaal pand. Uiteindelijk maakt de uitstraling van de vloer bepalend hoe de kamer eruit gaat zien.

Houten Vloeren Dordrecht vind u:

Adres: 
Industrieweg 60
2712 LB ZOETERMEER
Tel: 079-3436611

Fax: 079-3312911

E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:
Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december.

Voor een nog uitgebreide routen beschrijving kijk op onze vestiging Zoetermeer

 

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Zoetermeer.

 

Routebeschrijving:

 

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Zoetermeer. U zult zien dat we makkelijk bereikbaar zijn vanuit Den Haag en Rotterdam.