Menu

Houten Vloeren Deventer

Eiken vloerdelen, 23 cm select rustiek, zijn geborsteld en behandeld met wit100. Het verouderde effect op de planken past als geheel in de sfeer van dit huis.

Bax Houthandel hield met deze woning rekening met de bouw, stijl en het tijdperk dat het gebouwd werd. Vandaar dat men voor dit verouderde look ging, zodat de originele balken zijn klassieke tint vast kon houden, zonder dat de vloer verloren ging. Had houten vloeren Deventer hier gekozen voor een donkere vloer, dan was de originaliteit van de woning verloren gegaan. Ook hier probeert houten vloeren Deventer rekening mee te houden.

Voor dit prachtig stukje geschiedenis, heeft houten vloeren Deventer gekozen om direct op de bestaande houten vloer blind te nagelen. Dit betekend dat de ouderwetse klanken van de vloer, die men graag wil behouden, ook behouden blijft. Hier wordt tussen de oude houten vloer en de nieuwe, een folie laag gelegd. Deze doet als damp werende laag fungeert, waardoor je voorkomt dat je het knarsende geluid van hout op hout krijgt. Uiteraard is hier goed naar gekeken door houten vloeren Deventer. Had hier een ander soort installatie methode toegepast geweest, dan had je niet dezelfde uitwerking die je nu wel zou hebben.
Om dicht bij huis te blijven qua indeling van de kamer, heeft houten vloeren Deventer, handig gebruik gemaakt van de zuilen partij in de kamer. De vloer is in de lengte gelegd zodat de ruimte waar de kamer over beschikt voluit belicht wordt, had houten vloeren Deventer hier in de breedte gelegd, dan werd de kamer gebroken, wat houdt in dat de kamer dan meer breed dan ruim lijkt, in dit geval. Bij de open haard is bedacht om daar een riante zithoek te creëeren. Door hier gebruik te maken van de zuilen in de kamer heeft houten vloeren Deventer bij de andere zuil een lcd TV opgehangen en daar een TV hoek gemaakt. Aan de andere kant van de zuil vind men een eethoek waar met gemak 8 man aan kan zitten, door op deze manier de kamer in te delen, behoud houten vloeren Deventer de mogelijkheid om aparte kamers te creëeren in dezelfde kamer. Deze techniek is gebruikt om ieder deel van de kamer optimaal te kunnen benutten. Als interieur is hier voornamelijk naar de stijl en het tijdperk van de woning gekeken, daarom heeft houten vloeren Deventer vooral voor eiken meubels gekozen. Dit om het contrast tussen de meubels en de vloer duidelijk te behouden en waardoor de vloer tot zijn recht komt.
Als afwerking van de vloer, laat houten vloeren Deventer zien wat je met een vloer kan doen. Hier is gebruik gemaakt van 23 cm brede select rustiek eiken vloerdelen, die licht geborsteld zijn, vervolgens werden ze behandeld met wit 100, dit zorgt voor die ouderwetse look, die zo mooi bij deze woning past. De juiste methode die voor afwerking gebruikt wordt kan bepalend zijn hier voor de juiste uitstraling. Had houten vloeren Deventer gekozen voor een Sparky top coat, dan had de vloer niet zijn ouderwetse look gehad waar men met deze woning naar toe had gewild. Hier geld dus duidelijk dat uiterlijk heel belangrijk is om het geheel passend te maken.

Het geborstelde effect maakt dat de lichtinval steeds wordt gebroken, hierdoor krijgt de vloer een matte natuurlijke uitstraling.

Houten Vloeren Deventer vind u:

 

Adres gegevens van Bax Houthandel Barneveld.

Harselaarseweg 73-75
3771 MA Barneveld
Tel: 0342-420880
Fax: 0342-422566
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag van 8.00h t/m 16.30h

Telefonisch bereikbaar tot 17.00h

GESLOTEN OP 31 DECEMBER

Voor afhalen van goederen kunt u op alle dagen terecht to 16.00h

Voor een uitgebreide routen beschrijving kijk op vestiging Barneveld

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Barneveld.