Menu

Houten Vloeren Den Haag

Bax Houthandel heeft juist door deze kleur te gebruiken krijgt het huis een warme maar toch ook een klassieke uitstraling. Er is voor deze kleur gekozen omdat het hier goed gekeken is naar de stijl van het huis. Ook dat vraagt de nodige aandacht. Uiteraard zal houten vloeren Den Haag rekening houden met het gebruik van de ruimte en de manier waarop.

 

De vloer is zwevend aangelegd wat betekend dat er eerst een folie geplaatst wordt waarna de vloer in de mes en voeg zijde gelijmd zal worden, de planken zijn in de lengte aangelegd om de kamer zijn ouderwetse look te laten behouden.

Gezien de bouwstijl van het huis, wat dateert uit begin 1900, heeft houten vloeren Den Haag gekozen voor deze kleur grijs waarbij de knoesten nog iets minder zichtbaar zijn. Juist doordat men in de lengte heeft gelegd, komt door de lichtinval in de woning meer tot zijn recht. Samen met de witte MDF plinten wordt het geheel afgemaakt. Het interieur zal modern en toch leefbaar zijn. Er is gekozen voor een wit leren hoekbank, gecombineerd met een glazen salon tafel. Door hier gebruik te maken van lamellen zal de lichtinval persoonlijk ingesteld kunnen worden. Door gebruik van dim spotjes kun je in de kleine avond uurtjes er een gezellige ruimte van maken. Waardoor je altijd een persoonlijke woonkamer kunt krijgen met de juiste lichtinval en verlichting, waardoor de vloer helemaal tot zijn recht kan komen. Omdat deze ruimte alleen gebruikt zal worden als zitruimte behoud je de ruimte waar die voor bedoeld is. Om in kamer de puntjes op de i te zetten, is er voor mooie smalle maar hoge kamerplanten gekozen.

Houten vloeren Den Haag maakt altijd gebruik van de hele ruimte, waardoor de vloeren het beste uit komen.

De vloer is niet afgewerkt met een topcoat, men wil een geleefde vloer krijgen, wat het weer ideaal maakt voor een gezin met kleine kinderen waar wel eens geknoeid kan worden, zodat het onderhoud gemakkelijk zal zijn. Er had ook voor een andere afwerking gekozen kunnen worden maar hier is gekeken naar het gebruik van de vloer die hier zal plaats vinden. Dit is uitermate van belang om de levensduur van de vloeren zo lang mogelijk te behouden, in dit geval is de uitstraling, een verouderde grijze vloer belangrijker dan het netjes houden van. de planken.

 

 houten vloeren Den haag kunt u vinden:

 

Adres: 
Industrieweg 60
2712 LB ZOETERMEER
Tel: 079-3436611

Fax: 079-3312911

E-mail: info@baxhouthandel.nl

 

Openingstijden:
Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h

Voor een meer uitgebreide route beschrijving zie vestiging Zoetermeer

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december.

 

 

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Zoetermeer.

Routeplanner naar onze vestiging: