Menu

Houten vloeren Den Haag

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Den Haag.

Prijzen & aanbiedingen Houten vloeren showroom

Houten vloer kopen in Den Haag

Voordelig een houten vloer in Den haag kopen kan uitstekend via Bax Houthandel. Wij hebben in onze showroom in Zoetermeer een uitgebreid aanbod houten planken vloeren en houtparket vloeren liggen zodat u direct uw droomvloer kunt uitzoeken. Deze vloeren worden in onze eigen fabriek gemaakt, dus dat betekent topkwaliteit voor de allerscherpste prijs. Kies uit een duizelingwekkend aanbod aan houtsoorten, structuren en tinten en wij bieden ook een groot assortiment lamelparket.

Onze houten vloeren

Houten vloer

Eiken vloeren

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit planken, een hele brede eiken vloer of een eiken vloer met een breed visgraat motief: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €17,95 per vierkante meter.

Meer over onze eiken houten vloeren
Lamelparket vloer leggen

Parketvloeren

U kunt kiezen uit diverse parketvloeren van hout bij Bax Houthandel. Houten parketvloeren worden vaak opgebouwd uit lamelparket (ook wel multiplank genoemd). U heeft de keuze uit verschillende patronen voor de installatie van uw parketvloer. Bax Houthandel produceert parketvloeren in eigen beheer. Dat betekent dat u verzekerd bent van een zeer scherpe prijs voor uw parketvloer.

Meer over onze parketvloeren
Trap vloer

Traprenovatie

Is uw trap versleten of wilt u een keer iets anders met uw trap? Kies dan voor een traprenovatie. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen massief hout en lamelparket. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

Meer informatie over traprenovatie

Onze houten vloeren

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die je zeker wel ..de vloer van morgen...mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Natuur-
product

Waarom een houten vloer?

Met een houten vloer kiest u voor een natuurproduct dat jarenlang zijn waarde behoudt. Niet alleen geeft hout sfeer aan elke ruimte, het is ontzettend sterk, dempt geluid en elke plank is bovendien uniek. Houten planken zijn ook keer op keer op te schuren en opnieuw te bewerken waardoor het mee kan groeien met uw woonsmaak. In onze showroom met houten vloeren nabij Den Haag laten we u graag zien wat daarin de mogelijkheden zijn, zoals waxen, oliën, lakken en we bieden ook houten vloeren met een rook of whitewash effect.

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen houten vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Voordelig
Over Bax Houthandel

Voordelig lamelparket in Den Haag kopen

Ook van eigen fabrikaat bieden we topkwaliteit lamelparket. Met een extra dikke toplaag vormden deze multiplanken een mooi alternatief voor een compleet houten vloer. Naast een vriendelijke prijs biedt het extra voordelen. Zo is het ook goed te leggen in combinatie met een vloerverwarming en er zijn ook klassieke legpatronen mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een fraai blokpatroon of een sfeervolle visgraatvloer. Wij laten u graag voorbeelden zien.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend CBW, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.