Menu

Houten vloeren Den Haag

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Den Haag.

Prijzen & aanbiedingen Al onze vloeren

Houten vloer kopen in Den Haag

Voordelig een houten vloer in Den haag kopen kan uitstekend via Bax Houthandel. Wij hebben in onze showroom in Zoetermeer een uitgebreid aanbod houten planken vloeren en houtparket vloeren liggen zodat u direct uw droomvloer kunt uitzoeken. Deze vloeren worden in onze eigen fabriek gemaakt, dus dat betekent topkwaliteit voor de allerscherpste prijs. Kies uit een duizelingwekkend aanbod aan houtsoorten, structuren en tinten en wij bieden ook een groot assortiment lamelparket.

 

HOUTEN VLOEREN LAMINAAT PVC  HYBRIDE VLOEREN TRAPRENOVATIE


Onze houten vloeren Den Haag

houten vloer den haag

Houten vloer Den Haag

Houten vloer Den Haag levert een woonkamer op met brede eiken planken op een begane grond met een houten ondervloer. De planken liggen op een 2mm folie waarbij de planken aan de houten ondervloer zijn vast geschoten. De afwerking is gedaan met een witte olie met daaroverheen een beschermende top coat. Zo gaat de vloer langer mee en is het onderhoud zeer gering. Houten vloer Den Haag is afgewerkt met massief eiken plinten met een hoogte van 5 cm. Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit planken, een hele brede eiken vloer of een eiken vloer met een breed visgraat motief: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €17,95 per vierkante meter. Lees verder:

eiken houten vloeren
parketvloer den haag

Parketvloer Den Haag

Parketvloer Den Haag kent een imposante Jatoba parketvloer. Om specifiek te zijn gaat het om een lamelparket vloer die bestaat uit 15mm multiplex met een Jatoba toplaag van 4mm en is 18,5 cm breed. De vloer is afgewerkt in oxidatieve olie. Deze olie geeft een matte uitstraling en kan tevens met een beetje water worden gedweild. Door de lage kozijnen is de vloer afgewerkt met platte massieve plinten van hetzelfde hout en ook in de olie afgewerkt. De ondergrond is van beton. De klant wilde de vloer niet zwevend hebben dus is deze op een platen vloer vast genageld. U kunt kiezen uit diverse parketvloeren van hout bij Bax Houthandel. Houten parketvloeren worden vaak opgebouwd uit lamelparket (ook wel multiplank genoemd). U heeft de keuze uit verschillende patronen voor de installatie van uw parketvloer. Bax Houthandel produceert parketvloeren in eigen beheer. Dat betekent dat u verzekerd bent van een zeer scherpe prijs voor uw parketvloer.

Showroom parketvloeren
visgraat vloer den haag

Visgraat vloer Den Haag

De visgraat vloer Den Haag is een lamelparket visgraat eiken in een OS++ selectie, de hoogste die verkrijgbaar is en zonder echte knoesten, hooguit wat plekjes in het hout, het blijft wel een natuur product. De planken zijn met een creamy white olie afgewerkt, deze zachte witte kleur wordt bescherm door een laag Sparky naturel top coat, zo blijft de kleur mooi en is de vloer onderhoud arm. De visgraat vloer den Haag is rondom met witte hoge plinten afgewerkt, het geheel geeft een statige indruk. Dit huis heeft meerdere ruimten en ze zijn alle door gelegd als één geheel. De 12,5 cm brede visgraat plankjes zijn rechtstreeks op het beton verlijmd. De ondervloer was goed genoeg om dit zonder aanpassingen erop te verlijmen. Onze meer brede uitvoeringen in 15 of 18,5 cm was even te breed, dus ook te lang voor de iets lange kamers. Visgraat leveren wij in vele uitvoeringen, lees verder:

Visgraat vloer

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die u zeker wel ..de vloer van morgen…mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Natuur-
product

Goedkope vloeren in Den Haag

laminaat Den Haag

€ 5,95/m2 en u heeft bij ons laminaat in Den Haag! Een flinke collectie laminaat vloeren staat voor u klaar. Wij bieden alleen goed en nog beter laminaat aan. Wij verhandelen geen B keuze of heel dun laminaat. Kom maar eens kijken, zo af en toe hebben wij ook restpartijen.

LAMINAAT VLOEREN

laminaat showroom

PVC vloer Den Haag

Net als bij echte houten vloeren is het nuttig om u goed te laten informeren over PVC vloeren. Er is best nogal wat keuze, waarbij PVC soorten erg afhankelijk zijn voor de ondervloer en juist sommige veel minder. Veel keuze en als u zich verdiept, kijk ook eens naar de vloer van morgen…de hybride vloer.

PVC VLOEREN

PVC vloeren

Goedkope vloeren in Den Haag

In onze showroom in Zoetermeer heeft u de goedkope vloeren van hout voor het uitzoeken. Aan de hand van uw wensen kunnen we niet alleen de beste houten vloer voor u samenstellen, u kunt meteen de verschillen in houtsoorten, kleuren, structuren en afwerkingen met elkaar vergelijken. Zijn daarbij speciale wensen, zoals een houten vloer door leggen in de keuken? Of zou u de vloer het liefst willen combineren met een vloerverwarming? Dan zetten onze adviseurs de mogelijkheden helder op een rij. U kunt bij ons ook terecht voor een PVC vloer nabij Rotterdam.

Ter voorbereiding op de keuze van een houten vloer, kijk eens naar ons stappenplan en de technische zaken die bij een vloer komen kijken:

TECHNISCHE INFORMATIE

showroom houtsoorten

 

Traprenovatie Den Haag

Is uw trap versleten of wilt u een keer iets anders met uw trap? Kies dan voor een traprenovatie. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen massief hout en lamelparket. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

TRAPRENOVATIE

traprenovatie Den Haag

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Voordelig
Over Bax Houthandel

Voordelig lamelparket in Den Haag kopen

Ook van eigen fabrikaat bieden we topkwaliteit lamelparket. Met een extra dikke toplaag vormden deze multiplanken een mooi alternatief voor een compleet houten vloer. Naast een vriendelijke prijs biedt het extra voordelen. Zo is het ook goed te leggen in combinatie met een vloerverwarming en er zijn ook klassieke legpatronen mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een fraai blokpatroon of een sfeervolle visgraatvloer. Wij laten u graag voorbeelden zien.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend CBW, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.