Menu

Houten Vloeren Delft

Een naturel afgewerkte eiken blok-vloer in de grading select rustiek.

Bax Houthandel heeft bij deze hal een naturel afgewerkte eiken blokvloer gebruikt in gradin select rustiek, dit om de entree elegant en rustiek te maken.

 

Houten vloeren Delft heeft in dit geval de vloer zwevend geïnstalleerd, dat is een methode waarbij er eerst een ondervloer gelegd word voordat de vloer aan de mes en voeg zijde verlijmd zal worden. Ook de keuze in ondervloeren is van belang per locatie. Zou het hier om een boven verdieping gaan dan had houten vloeren Delfteen ondervloer van Isogold gebruikt, dit is een foilie die het geluidhinder verminderd met 10 dB. Dat is ideaal voor ruimtes waar men aan normen vast zit. In dit geval is er gekozen voor een ondervloer die vooral isolerend is, dat betekend dat die de warmte in de kamer vast zal houden. Door deze methode van leggen krijgt de ruimte een apart uiterlijk en toch geeft het de ruimte een ruimtelijk aanblik. Omdat het hier om een hal gaat, is de lichtinval die via de ramen vande deur binnen komt van essentieel belang. Daarom heeft houten vloeren Delft ook bewust geen raam verduisteringen gebruikt. Hier is enkel de voordeur voorzien van confetti glas. Zo behoud je wel je privatie en tegelijk maak je gebruik van al het licht dat binnen komt. Door hier de muren wit te houden creëer je een betere contrast tussen vloer en wand. om het klassieke te behouden heeft houten vloeren Delft ouderwetse deur-stoppers geplaatst van wit rubber. Alle kleine accessoires waar houten vloeren Delft rekening mee houdt zorgt ervoor dat het geheel passend is bij de stijl. Ook hier wordt aan gedacht. Vanwege het feit dat de ruimte niet groot is, heeft houten vloeren Delft het meubilair simpel gehouden, hierdoor wordt de volle ruimte optimaal benut. Had hier grote meubels geplaatst geweest, dan had houten vloeren Delft de indeling niet goed benut waardoor de vloer aanzicht verdwijnen zal. Om de sfeer in de hal te brengen, heeft houten vloeren Delft  een paar schilderijen opgehangen met spot verlichting. Dit zorgt weer voor een mooi verlichte hal en dus ook de vloer. De afwerking van naturel is hier bewust gedaan, zodat de vloer zijn prachtige kleur behoud, met een grading van select rustiek heeft houten vloeren Delft er een mooie hal van gemaakt. Had hier een donker gerookte vloer gelegen dan werd de ruimte gelijk kleiner, en oogt het niet zo ruim. En aangezien de hal vaak een entree ruimte is die bepalend is voor de rest van het huis is de eerste indruk van hoog belang, en dit heeft houten vloeren Delft hoog op de prioriteiten lijst staan.

Houten vloeren Delft vind u:

Adres: 
Industrieweg 60
2712 LB ZOETERMEER
Tel: 079-3436611

Fax: 079-3312911

E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:
Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december.

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Zoetermeer.

Routeplanner naar onze vestiging: