Menu

Houten vloeren Breukelen

Een naturel olie afgewerkte 30cm brede eiken lamel-parket vloer, met een select rustiek knoesten patroon.

Bax Houthandel maakt door gebruik te maken van deze brede eiken vloer van 30 cm die afgewerkt in met een naturel olie, zoveel mogelijk gebruik van deze kantoor ruimte. Doordat de hout selectie rustiek is,met een knoesten patroon, geeft dit echt een mooie uitstraling. Had houten vloeren Breukelen hier gegaan voor een smallere plank soort of een lichtere kleur dan had het zijn uitwerking gemist.

Als installatie methode heeft houten vloeren Breukelen de rachel methode gekozen, dit betekend dat er rachels (latjes ) geplaatst zullen worden die haaks onder de vloer komen te liggen. Tussen de rachels worden board platen gelegd, wat voor meer geluidsdemper zorgt. Over het bed van rachels en soft board platen wordt een folie gelegd. Deze folie maakt het mogelijk dat er tussen planken en rachels geen traditioneel hout contact is.
Het grote voordeel van deze installatie, is dat iedere plank individueel vast gelegd wordt op de rachels, waardoor de stevigheid van de vloer alleen maar groter wordt. Ook erg gemakkelijk voor als u de vloer mee wilt nemen bij verhuizing. Door de vele raam partijen die aanwezig is, heeft houten vloeren Breukelen hier handig op geanticipeerd. Zo is er bij het ene raam lamellen geplaatst terwijl je bij de andere juist weer een vitrage vind, of een rolgordijn. Om deze manier van te spelen met de lichtinval, komt de vloer mooi naar voren en oogt de kamer ruim en open. Had houten vloeren Breukelen bij ieder raam dezelfde methode gebruikt dan zou dat per kamer niet meer individueel bekeken zijn. Hierin specialiseert houten vloeren Breukelen ook in. Door het contrast van de vloer en de muur in stand te houden heeft houten vloeren Breukelen de plinten dik en van dezelfde kleur als de vloer gehouden. Juist omdat het hier om een kantoor ruimte gaat is hier de legging van de planken van essentieel belang om de juiste indruk te wekken, daarom is hier in de looprichting gelegd en in elke kamer door gelegt. Dit verhoogt het gevoel dat alles bij elkaar hoort. Had houten vloeren Breukelen aparte vloerdelen gebruikt, dan werd er meer onderscheid gemaakt tussen de verschillende kamers, waardoor het geheel verloren gaat. Als interieur is hier veel beroep gedaan op de ervaringen van houten vloeren Breukelen, vandaar dat hier rekening gehouden is met de vloer ten op zichten van de meubels. In de vergader ruimte is er een lange witte tafel geplaatst waar ruimte is voor 16 man. Ook iedere kamer is voorzien van een ander bureau en kasten partij. Dit is gedaan om de afdelingen gescheiden te houden en door de vloer juist weer verbonden met elkaar blijft.
Doordat het hier om een brede eiken lamel parket gaat van 30 cm die afgewerkt is in naturel olie, zorgt dit voor een rustiek beeld. Ook vanwege het feit dat houten vloeren Breukelen hier select rustiek knoesten patroon gebruikt heeft verhoogt dit dat gevoel.

Houten vloeren Breukelen vind u:

 

Adres gegevens van Bax Houthandel Amsterdam.

TT Vasumweg 4AB
Amsterdam-Noord (zijstraat van de Klaprozenweg)
Tel: 020-4932943
Fax: 020-4932936
E-mail: info@baxhouthandel.n

Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h.

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december!!.

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam Noord.

Voor een uitgebreiden routen beschrijving kijk op vestiging Amsterdam

Routebeschrijving:

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam.