Menu

Houten Vloeren Blaricum

28 cm brede eiken planken gecoat met lak. Select rustiek selectie.

Bax Houthandel heeft bij dit advocaten kantoor voor deze brede eiken planken van 28cm gekozen om het luxe gehalte aan te kaarten. de keuze select rustiek is gedaan om het houtsoort een beetje van zijn originaliteit te laten behouden, vandaar ook dat er een naturel coating overheen is gegaan, om zo dicht mogelijk bij het naturel te blijven.

In dit advocaten kantoor is de vloer zwevend geïstalleerd omdat het om een boven verdieping gaat waarbij de norm van het geluid overlast niet overschreden mag worden. Om dit te voorkomen heeft houten vloeren Blaricumgekozen om als ondervloer Isogold folie te gaan gebruiken. Deze ondervloer is de beste in zijn klassen, hij verminderd het geluid hinder met 10 dB waardoor je altijd onder de norm kan blijven, en zijn isolatie die hij meegeeft is ook ideaal voor de koude maanden. Als interieur is hier gegaan voor de sjieke kant, dit om de uitstraling van een advocaten kantoor optimaal te behouden. Daarom heeft houten vloeren Blaricum in de vergader ruimte een vergader tafel van mahonie hout met daar omheen stoelen van zwart leer in totaal 12 stuks. Boven de tafel hangen 4 zilveren hanglampen. Deze stijl heeft houten vloeren Blaricum gebruikt om professioneel over te komen. Deze kamer iis af te sluiten om de klanten hun privatie te waarborgen. Aan de muur heeft houten vloeren Blaricumleen kunst opgehangen, dit is gedaan om de afwisseling erin te houden. De ontvangst ruimte in basis ingericht door houten vloeren Blaricum, dit is gedaan omdat hier over het algemeen men niet het meest verblijft. Hier is een witte tafel komen te staan met een paar tijdschriften erop om de tijd te doden, en een paar stoelen langs de wand. De kantoor ruimte is allemaal hetzelfde ingericht, dit heeft houten vloeren Blaricum gedaan om een éénheid uit te stralen. Had houten vloeren Blaricum ieder ruimte verschillend van elkaar gedaan dan zou dit niet samenhorigheid kunnen uitstralen. In de kantoor ruimte is door houten vloeren Blaricum een zwart bureau geplaatst en hier zijn de stoelen van zwart leer, dit is gedaan om het contrast te behouden, zo zie je dat de kasten weer zwart zullen zijn waar diverse wetboeken prijken. Om het geheel niet aan het toeval over te laten heeft houten vloeren Blaricum ter bescherming van de vloer een coating met lak gedaan. Zo blijft de vloer mooi beschermd. Via verschillende raam partijen komt genoeg licht inval waardoor de vloer prachtig tot zijn uiting komt. Er is bij iedere raam plafond vitrages gebruikt omdat dit het licht binnen laat en tegelijk een klasse uitstraalt waar houten vloeren Blaricum op uit is. Door hier in de breedte te leggen en ook in alle ruimtes door te leggen is dit niet alleen kost besparend, maar tegelijkertijd zorgt houten vloeren Blaricumervoor dat de nadruk op de ruimte ligt en niet op de lengte. Had hier in de lengte gelegd geweest dan was je het ruimte idee kwijt.

Houten Vloeren Blaricum vind u:

 

 

Adres gegevens van Bax Houthandel Barneveld.

Harselaarseweg 73-75
3771 MA Barneveld
Tel: 0342-420880
Fax: 0342-422566
E-mail: info@baxhouthandel.n

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag van 8.00h t/m 16.30h

Telefonisch bereikbaar tot 17.00h

voor een uitgebreide routen beschrijving kijk op vestiging Barneveld

GESLOTEN OP 31 DECEMBER

Voor afhalen van goederen kunt u op alle dagen terecht to 16.00h

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Barneveld.