Menu

Houten Vloeren Bilthoven

23 cm Europees eiken, donker gerookt en afgewerkt met een wit100 olie.

Koos voor deze 23 cm Europees eiken, donker gerookte vloer die afgewerkt is met wit100 olie specifiek voor deze woning. Door deze vloer met wit 100 olie te behandelen, past het beter bij de woning en het interieur waar de klant voor koos.

Als installatie is hier door houten vloeren Bilthoven gebruik gemaakt door direct op de bestaande houten vloer blind te nagelen. Om te voorkomen dat men een hout op hout contact krijgt, heeft houten vloeren Bilthoven tussen de oude en de nieuwe vloer een folie laag gelegd. Deze dient als een dampend werende laag. Hier had houten vloeren Bilthoven ook een ander installatie methode kunnen kiezen, enkel deze behoud het ouderwets gekraak door de woning heen. Doordat hier door naar de hal is gelegd voorkomt houten vloeren Bilthoven dat de kamer en de hal als apart worden behandeld. Nu lijkt de kamer en de hal met elkaar verbonden. Omdat hier grote MDF plinten zijn gebruikt zorgt houten vloeren Bilthoven ervoor dat de muren één geheel zijn, waardoor dus de vloer nog betr tot zijn recht komt. In de woonkamer zijn grote ramen die voorzien van lamellen, dit heeft houten vloeren Bilthoven gedaan om ervoor te zorgen dat de lichtinval persoonlijk ingesteld zijn.
Als interieur is hier een wit bankstel geplaatste met een rieten salontafel, dit zorgt voor de juiste contrasten die houten vloeren Bilthoven vast wil houden. Door boven de bank een spiegel te hangen heeft houten vloeren Bilthoven de spiegel gebruikt als om de ruimte groter te doen lijken. En aan de andere muur is de TV neergezet met een lage meubel waar de tv op gezet is. Vanwege de smalle hal is ook hier gebruik gemaakt van het bekende spiegel effect. Ook hier denk Houten vloeren Bilthoven over na. De eettafel is geplaatst vlak voor de hal zodat je nog loopruimte overhoudt. Voor de avond heeft houten vloeren Bilthoven schemer lampen geplaatst die door middel van dimlicht afzonderlijk van elkaar bediend kan worden.mer
Ook de afwerking is van essentieel belang om het uiterlijk van de vloer vast te houden, daarom ook heeft hier door houten vloeren Bilthoven een afwerking plaats gevonden met wit olie 100. Aangezien dit Europees eiken donker gerookt is krijg je die mooie donkere uitstraling, maar om te komen tot dit resultaat heeft houten vloeren Bilthoven voor deze afwerking gekozen. Had houten vloeren Bilthoven hier een andere olie over heen gedaan dan was er een ander resultaat geweest die donkerder zou zijn geweest, en in dit geval had dan de kamer kleiner doen lijken dan nu.

 

Houten Vloeren Bilthoven vind u:

 

Adres gegevens van Bax Houthandel Barneveld.

Harselaarseweg 73-75
3771 MA Barneveld
Tel: 0342-420880
Fax: 0342-422566
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag van 8.00h t/m 16.30h

Telefonisch bereikbaar tot 17.00h

GESLOTEN OP 31 DECEMBER

Voor afhalen van goederen kunt u op alle dagen terecht to 16.00h

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Barneveld.