Menu

Houten vloeren Beverwijk

30 cm breed Europees eiken in OS-Mix en afgewerkt in wit50 en beschermd met een Sparky topcoat.

Bax Houthandel is voor deze flat gegaan voor extra brede eiken vloer van 30 cm breed. Hier is voor gekozen om de ruimte zo groot mogelijk te laten lijken. Door de vloer met wit50 te behandelen krijgt het een lichtere kleur. Had men voor een donkere kleur gegaan, dan werd de flat etage nog kleiner voor het gevoel, ook hier probeert houten vloeren Beverwijk rekening mee te houden.

Omdat het hier om een flat etage gaat is hier gekozen voor een zwevende installatie methode, dit betekend dat er eerst een ondervloer geplaatst wordt en daarna de vloer aan de mes- en voeg zijden verlijmd zal worden. In veel gemeentes heb je te maken met een geluid hinder norm, om die niet te overschrijden is hier dan ook gekozen voor Isogold folie laag als ondervloer. Deze folie laag is de beste in zijn klassen, hij reduceert het geluid hinder met 10 dB en isoleert ook nog eens zeer goed. Zo veroorzaak je geen geluidhinder en je stook kosten worden ook beïnvloed.
Door goed naar de wensen van de klant te luisteren heeft houten vloeren Beverwijk in deze woning de plinten donker gedaan en smal, hierdoor maak je het contrast tussen de vloer en de muren groter, en de donkere kleur van de plint kan weer terug gevonden worden in de meubels en accessoires van de kamer. Doordat de vloer een robuust uiterlijk geeft heeft houten vloeren Beverwijk hier ook de eethoek groot en robuust gehouden, de eettafel is donker eiken, de kleur die je ook weer terug vind in de plint. Als tegen kleur heeft men de stoelen juist licht gehouden, zo behoud je het contrast optimaal. Vanwege het feit dat je veel gebruik moet maken van bij-kleuren, zijn hier en daar grote kamerplanten geplaatst, dit zorgt er niet alleen voor dat de kamer een huiselijk tintje ervan krijgt, maar ook zorgt het voor de juiste contrast verhouding, zodat de vloer mooi naar voren springt. Door gebruik te maken van lamellen en vitrages kun je de lichtinval persoonlijk afstellen, en hierdoor het maximale van je lichtinval gebruiken. Voor de avond is gekozen door houten vloeren Beverwijk om schermer lampen te plaatsen met dim functie, dit zorgt voor de sfeer en je kan het naar eigen gelang afstellen.
Als afwerking van de vloer is hier wit 50 gebruikt, wat ervoor zorgt dat de kleur juist mooi naar voren komt. Doordat de vloer drooglegt is naar de keuken is er als beschermlaag Sparky topcoat gebruikt, hierdoor zorgt houten vloeren Beverwijk ervoor dat de kleur en de vloer optimaal beschermt blijft tegen vuil en vocht. Ook maakt deze coating de vloer onderhoud vriendelijker, omdat je iedere vorm van schoonmaak middel kan en mag gebruiken. De juiste vorm van afwerking en bescherming zorgt ervoor dat houten vloeren Beverwijk de levensduur optimaal is.

Houten Vloeren Beverwijk vind u:

Adres gegevens van Bax Houthandel Amsterdam.

TT Vasumweg 4AB
Amsterdam-Noord (zijstraat van de Klaprozenweg)
Tel: 020-4932943
Fax: 020-4932936
E-mail: info@baxhouthandel.n

Openingstijden:

Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h.

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december!!.

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam Noord.

Voor een uitgebreiden routen beschrijving kijk op vestiging Amsterdam

Routebeschrijving:

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam.