Menu

Houten vloeren Arnhem

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Arnhem.

Prijzen en aanbiedingen showroom

Houten vloer kopen in Arnhem

Superkwaliteit houten vloeren in Arnhem kopen voor de allerscherpste prijs? Kom dan langs bij Bax Houthandel voor de grootste keuze in massief houten vloeren, parket en lamelparket. Wij produceren de meeste eiken vloeren in eigen fabriek en dat betekent sterke, topkwaliteit vloerdelen voor de beste prijs. Naast eiken vloeren bieden we onder andere ook beuken, kersen, maple, jatoba, essen en walnoot vloeren in allerlei tinten en structuren. Met onze uitgebreide collectie vindt u altijd een vloer die bij uw woonstijl past en profiteert u bovendien van een uitstekende legservice. Ook zijn wij al 25 jaar specialist in het uitvoeren van traprenovaties in hout.

Onze houten vloeren

houten vloer Arnhem

Houten vloer Arnhem

Houten vloer Arnhem is een 20,5 cm brede eiken select rustieke plank, lekker wat knoesten er in maar ook niet zo erg veel. De vloer is licht gerookt en voorzien van een creamy white olie. Daarmee wordt het licht gerookte naar een iets lichtere toon afgebogen. De vloer is daarna afgewerkt met een transparante beschermlaag, sparky top coat. De ondervloer is van hout. Deze is in voldoende goede staat en ventileert goed aan de onderzijde om er een planken vloer bind op vast te schieten, dit betekend schieten op het mes zodat de volgende plank de verbinding sluit en we de spijker niet zien. Als ondervloer is een 2mm foam gebruikt. De vloer is rondom met witte, staande MDF plinten afgewerkt en bij de openslaande deur zijn massief eiken liggende licht gerookte plinten in dezelfde afwerking gebruikt. Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit planken, een hele brede eiken vloer of een eiken vloer met een breed visgraat motief: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €17,95 per vierkante meter.

eiken houten vloeren
parketvloer Arnhem

Parketvloer Arnhem

De parketvloer Arnhem is een Curupixa of ook wel Robijn is een zacht rossige vloer die een koloniale uitstraling heeft. Het is een houtsoort die in de hoogste grading: OS++ wordt geleverd, in dit geval zitten daar geen knoesten in of het moet een verdwaalde zijn. De parketvloer Arnhem is met naturel olie afgewerkt om het natuurlijke effect van Robijn te accentueren. De planken zijn zwevend op een 2mm folie gelegd en rondom met spanveren geklemd. De vloer is afgewerkt met midium hoge witte MDF plinten. U kunt kiezen uit diverse parketvloeren van hout bij Bax Houthandel. Houten parketvloeren worden vaak opgebouwd uit lamelparket (ook wel multiplank genoemd). U heeft de keuze uit verschillende patronen voor de installatie van uw parketvloer. Bax Houthandel produceert parketvloeren in eigen beheer. Dat betekent dat u verzekerd bent van een zeer scherpe prijs voor uw parketvloer. Zie onze showroom:

showroom
visgraat vloer Arnhem

visgraat vloeren Arnhem

De visgraat vloer Arnhem is geplaatst op een betonvloer op de benedenverdieping. De betonvloer heeft geen vloerverwarming. Gekozen is om de vloer op houten platen te installeren. De ondervloer had te lijden gehad onder een recente renovatie en her en der waren delen van muren weggehaald. De vloer is zoveel mogelijk glad gemaakt en opgevuld waarna de platen zijn geplaatst en vastgelijmd. Op de platen is de visgraat vloer Arnhem vast geschoten en verlijmd. De visgraat vloer is afgewerkt met een natural white olie, dit is een zeer milde witte olie waardoor het lichter wordt maar alle houtaccenten nog steeds goed zichtbaar zijn. Voordeel is dat deze afwerking minder snel een gele toon kan krijgen, dit in vergelijk met een naturel olie. De vloer is daarna voorzien van een transparante top coat om de witte kleur te conserveren en de vloer makkelijker schoon te kunnen houden met een techniek die aardig onderhoud arm is. De vloer is rondom afgewerkt met massief eiken plinten in dezelfde olie. Opties zijn om hier een witte MDF plint te kiezen en om het spannender te maken, een zwart MDF plint leveren wij ook, dit past zeer goed bij het zwarte kozijn. Kortom voor ieder idee wel een oplossing. Lees verder:

visgraat vloer

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die je zeker wel ..de vloer van morgen...mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Breed assortiment

Goedkope vloeren in Arnhem

laminaat Arnhem

€ 5,95/m2 en u heeft bij ons laminaat in Arnhem! Een flinke collectie laminaat vloeren staat voor u klaar. Wij bieden alleen goed en nog beter laminaat aan. Wij verhandelen geen B keuze of heel dun laminaat. Kom maar eens kijken, zo af en toe hebben wij ook restpartijen.
 
LAMINAAT VLOEREN
 
 
laminaat showroom

PVC vloer Arnhem

Net als bij echte houten vloeren is het nuttig om u goed te laten informeren over PVC vloeren. Er is best nogal wat keuze, waarbij PVC soorten erg afhankelijk zijn voor de ondervloer en juist sommige veel minder. Veel keuze en als u zich verdiept, kijk ook eens naar de vloer van morgen…de hybride vloer.
 
pvc VLOEREN
 
 
PVC vloeren

Goedkope vloeren in Arnhem

In onze showroom in Barneveld heeft u de goedkope vloeren van hout voor het uitzoeken. Aan de hand van uw wensen kunnen we niet alleen de beste houten vloer voor u samenstellen, u kunt meteen de verschillen in houtsoorten, kleuren, structuren en afwerkingen met elkaar vergelijken. Zijn daarbij speciale wensen, zoals een houten vloer door leggen in de keuken? Of zou u de vloer het liefst willen combineren met een vloerverwarming? Dan zetten onze adviseurs de mogelijkheden helder op een rij.

Ter voorbereiding op de keuze van een houten vloer, kijk eens naar ons stappenplan en de technische zaken die bij een vloer komen kijken:
 
TECHNISCHE INFORMATIE
 
 
showroom houtsoorten

Traprenovatie Arnhem

Is uw trap versleten of wilt u een keer iets anders met uw trap? Kies dan voor een traprenovatie. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen massief hout en lamelparket. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.
 
TRAPRENOVATIE
 
 
Traprenovatie amsterdam

 

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen houten vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Legservice
Over Bax Houthandel

Goedkoop parket en lamelparket kopen

Naast volledig houten vloeren bieden we ook topkwaliteit parket en lamelparket. Dit parket is een goedkoop alternatief en heeft alleen een houten toplaag dat we in verschillende houtsoorten en diktematen bieden. Verder kunt u ook bij ons een fraaie visgraat parketvloer uitzoeken dat voor een fraai klassiek effect zorgt.Behalve dat u via ons voordelig een houten vloer in Arnhem kopen kunt, zijn wij ook in te schakelen om deze op professionele wijze te laten leggen. Daarin verzorgen we het complete plaatje; van het weghalen van de oude vloeren tot het egaliseren en isoleren van de ondervloer en tenslotte het afwerken in de gewenste olie of lak. Onze houtspecialisten vertellen graag meer over alle mogelijkheden.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend CBW, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.