Menu

Houten Vloeren Arnhem

Bax Houthandel heeft in deze ouderwetse woning in de binnenstad van Arnhem gekozen voor deze brede 24 cm eiken planken, met een licht antiek olie, waardoor alles op zijn plaats valt. Juist doordat er gekeken is naar de stijl van de woning heeft houten vloeren Arnhem voor deze plank soort gekozen, had hier smallere planken gebruikt geweest dan zou dat niet passen bij de woning.

 

In deze klassieke boven woning die men veel vindt in de oude binnenstad van Arnhem, is er gekozen voor een installatie die ook wel zwevend genoemd wordt. Dit houd in dat er eerst een ondervloer gelegd wordt, en daarna legt houten vloeren Arnhem de houten vloer. Omdat er beneden buren zijn is de ondervloer een minstens 10 decibel reducerend om overlast met de buren te voorkomen en te voldoen aan de basis normen in het kader van geluidsoverlast. De planken worden zwevend op het folie geplaatst en aan de mes en de voeg zijde gelijmd worden. Er is voor deze methode gekozen zodat men minder geluidhinder geeft aan de onderburen. Door de planken in deze richting te leggen wordt de woning meer uitgerekt en daardoor ruimer qua aanzicht. Hier zijn de plinten smal en passend aan de vloer van kleur gemaakt, dit om de vloer zijn contrast te laten behouden ten opzichten van de muren. Zoals in veel woningen lopen de muren niet recht vandaar dat je de speelse look krijgt waardoor het lijkt dat de planken diagonaal gelegd zijn. Omdat we het geluk hebben, dat we bezitten over grote raampartijen kun je hier optimaal gebruik maken van de lichtinval. Hier heeft houten vloeren Arnhem dan ook gretig gebruik van gemaakt Door plafond vitrage te gebruiken en donkere overgordijnen, deze verduister gordijnen hangen er alleen voor de sier. Dit werd veel gedaan in de tijd waar de woning van afstamt. Zo behoud je de authentieke uitstralingen. Had houten vloeren Arnhem bijvoorbeeld hier gebruik gemaakt van rolgordijnen, dan kreeg de woning gelijk een moderne look, wat hier niet de bedoeling was.

Ook voor het interieur is gekozen om zo dicht mogelijk bij de tijd van waar de woning gebouwd is, te blijven. Wat betekend dat hier een bankstel van donker eiken is geplaatst met bijpassende stoelen, de salon tafel is van robuust hout gemaakt met mooie gesierde tafel-poten.
Aan de muur is er een grote sier spiegel komen te hangen met een sierlijst van eiken. Om de puntjes op de i te zetten, heeft houten vloeren Arnhem gekozen voor mooie schilderijen aan de muur die verlicht worden door koper gekleurde spotjes.
Zo behoud je het klassieke van de woning optimaal. Hier is door houten vloeren Arnhem goed gekeken naar de wens van de klant en naar de verwachtte levensstijl van het huis en dus de vloer. Had de vloer een topcoat gekregen dan had je nooit dit uiterlijk gehad waar men op oogt.
Juist door deze licht antiek olie afwerking kun je deze look creëeren.

 

Houten Vloeren Arnhem vind u:

Voor een uitgebreide routebeschrijving kijk op de pagina vestiging Barneveld

 

 

Adres gegevens van Bax Houthandel Barneveld.

Harselaarseweg 73-75
3771 MA Barneveld
Tel: 0342-420880
Fax: 0342-422566
E-mail: info@baxhouthandel.nl” data-mce-href=”/mailto: info@baxhouthandel.nl“> info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag van 8.00h t/m 16.30h

Telefonisch bereikbaar tot 17.00h

GESLOTEN OP 31 DECEMBER

Voor afhalen van goederen kunt u op alle dagen terecht to 16.00h

 

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Barneveld.