Menu

Houten vloeren Apeldoorn

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Apeldoorn.

Prijzen & aanbiedingen Al onze vloeren

Houten vloer kopen in Apeldoorn

De beste kwaliteit houten vloeren in Apeldoorn kopen doe je bij Bax Houthandel. Wij leveren uit eigen fabriek allerlei vloeren van de beste houtsoorten in allerlei plankdiktes en breedtes. Daarnaast zijn wij ook de leverancier om topklasse lamelparket te kopen. Daarmee kan iedereen zijn woning een fraaie metamorfose geven. Kies bijvoorbeeld voor eigentijdse beuken vloeren, essen, white maple of ga voor klassiek walnoot of teak. Ook bieden we complete traprenovaties in hout aan. Ontdek snel onze scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen.


Onze houten vloeren

Houten vloer

Eiken vloeren

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit planken, een hele brede eiken vloer of een eiken vloer met een breed visgraat motief: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €17,95 per vierkante meter.

Meer over onze eiken houten vloeren
Lamelparket vloer leggen

Parketvloeren

U kunt kiezen uit diverse parketvloeren van hout bij Bax Houthandel. Houten parketvloeren worden vaak opgebouwd uit lamelparket (ook wel multiplank genoemd). U heeft de keuze uit verschillende patronen voor de installatie van uw parketvloer. Bax Houthandel produceert parketvloeren in eigen beheer. Dat betekent dat u verzekerd bent van een zeer scherpe prijs voor uw parketvloer.

Meer over onze parketvloeren
Trap vloer

Traprenovatie

Is uw trap versleten of wilt u een keer iets anders met uw trap? Kies dan voor een traprenovatie. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen massief hout en lamelparket. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

Meer informatie over traprenovatie

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die u zeker wel ..de vloer van morgen…mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Voordelig

Voordelige houten vloeren in Apeldoorn

Wie kiest voor een houten vloer in Apeldoorn, kiest voor een sterke, duurzame vloer. Daarnaast brengt elk type hout een eigen karakter met zich mee in structuur en tint, wat de ruimte een eigen fantastisch accent geeft. Bovendien zijn houten vloeren ook zeer duurzaam; ze zijn slijtvast, isoleren zeer goed en zijn ook keer op keer te bewerken en te oliën of lakken in een nieuwe kleur. Daardoor houdt een houten vloer of houtparket ook altijd zijn waarde.

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Lamelparket
Over Bax Houthandel

Lamelparket en houten vloeren in Apeldoorn bestellen

Voor wie op zoek is naar een voordeliger alternatief, bieden we naast houten vloeren ook eersteklas lamelparket in Apeldoorn. Dit parket heeft een wat dikkere echt houten toplaag dan de gangbare lamelparketsoorten die op de markt zijn. Daarmee evenaart het de eigenschappen van een echte houten vloer. Kies bijvoorbeeld ons lamelparket met eiken toplaag; ook mooi om te laten leggen in een klassiek visgraatpatroon of in een Hongaarse Punt.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend CBW, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.