Menu

Houten Vloeren Amstelveen

Exotic oxidatieve olie op Europees eiken select rustiek. Breedte 21 cm

Bax Houthandel heeft hier in deze woning gebruik gemaakt van een Europees eiken rustiek vloerdelen van 21 cm breed, die afgewerkt is met een exotic oxidatieve olie. Er is voor deze vloer gegaan omdat die beter bij het interieur past.

In deze kamer heeft houten vloeren Amstelveen een installatie methode gebruikt die ook wel zwevend wordt genoemd. Dat betekend dat voordat de vloer komt te liggen, dat er eerst een ondervloer gelegd wordt door houten vloeren Amstelveen. Deze methode wordt veel gebruikt, maar er had hier ook voor een andere methode gekozen kunnen worden. De keuze van ondervloer is variërend, je kan voor board platen kiezen maar je kan ook voor een folielaag kiezen, dat ligt er maar net aan wat er op dat moment het beste lijkt. In dit geval is er voor een isolerende folie laag gekozen, dit heeft houten vloeren Amstelveen gedaan omdat het hier om een hoekwoning betreft waarbij isolatie van groot belang is. Als folie heb je verschillende soorten die voor verschillende doeleinde gebruikt kan worden, in dit geval is er voor Isogold gegaan, omdat houten vloeren Amstelveen weet dat die het beste is in zijn soort. Deze heeft een hoog isolatie vermogen en verminderd het geluid overdracht ook nog eens met 10 dB. Omdat hier het interieur licht van kleur is, zoals een witten bankstel, grenen salontafel, was de keus op deze vloer niet moeilijk. Toch heeft houten vloeren Amstelveen het één en ander gedaan om de vloer nog meer te doen laten schijnen. Hier is veel gebruik gemaakt van de lichtinval die van verschillende hoeken binnenkomt. Aan de voorkant heeft houten vloeren Amstelveen het raam voorzien van vitrages, dit is gedaan zodat het licht wel naar binnen kan de hele dag door, maar het belet dat mensen  naar binnen kijken. Aan de achterkant zijn er lamellen geplaatst, dit omdat houten vloeren Amstelveen hiermee de hoek zelf kan bepalen waar het licht naar toe gaat. Zo op die manier kun je de lichtinval persoonlijk afstellen naar gelang. Om het visuele effect van ruimte te vergroten heeft houten vloeren Amstelveen de vloer in de looprichting gelegd, dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel waardoor de kamer groter lijkt. Nog zo’n effect is gebruikt door een spiegel boven de bank op te hangen, door de weerspiegeling lijkt de kamer ineens een stuk ruimer. Al deze factoren spelen mee bij houten vloeren Amstelveen.
Om het mooie Europees select rustieke eiken een extra tintje te geven is het afgewerkt met een exotic oxidatieve olie. Deze olie is een matte olie die op kleur kan worden gemaakt. Het hout wordt goed waterafstotend echter bij alle deze olie soorten die in de markt verkrijgbaar zijn blijft de porie van het hout openstaan. Hierdoor kan vuil rest en water wel intrekken. Onderhoud is met een goede reiniger (Sparky Power Cleaner) en een goede onderhoudsolie. Ook weet houten vloeren Amstelveen als geen ander wat een vloer betekend, dus een lange levensduur is dus uitermate van belang. houten vloeren Amstelveen bekijkt daarom ook iedere vloer apart van zijn situatie.

Houten Vloeren Amstelveen vind u:

Adres gegevens van Bax Houthandel Amsterdam.

TT Vasumweg 4AB
Amsterdam-Noord (zijstraat van de Klaprozenweg)
Tel: 020-4932943
Fax: 020-4932936
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:

Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h.

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december!!.

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam Noord.

Voor een uitgebreiden routen beschrijving kijk op vestiging Amsterdam

Routebeschrijving:

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam.