Menu

Houten vloeren Amersfoort

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Amersfoort.

Prijzen & aanbiedingen Al onze vloeren

Houten vloer kopen in Amersfoort

In Amersfoort goedkope, houten vloeren kopen en zeker zijn van topkwaliteit? Dan biedt Bax Houthandel het grootste aanbod houten vloeren en parket. In onze dichtbij gelegen showrooms in Utrecht en Barneveld heeft u keuze uit tientallen soorten houten vloeren en profiteert u van aantrekkelijke aanbiedingen. Bovendien ligt met onze complete legservice de vloer binnenkort al in huis. Wij overtuigen u graag van de vele mogelijkheden van dit mooie product.

Onze houten vloeren

Houten vloer

Eiken vloeren

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit planken, een hele brede eiken vloer of een eiken vloer met een breed visgraat motief: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €17,95 per vierkante meter.

Meer over onze eiken houten vloeren
Lamelparket vloer leggen

Parketvloeren

U kunt kiezen uit diverse parketvloeren van hout bij Bax Houthandel. Houten parketvloeren worden vaak opgebouwd uit lamelparket (ook wel multiplank genoemd). U heeft de keuze uit verschillende patronen voor de installatie van uw parketvloer. Bax Houthandel produceert parketvloeren in eigen beheer. Dat betekent dat u verzekerd bent van een zeer scherpe prijs voor uw parketvloer.

Meer over onze parketvloeren
Trap vloer

Traprenovatie

Is uw trap versleten of wilt u een keer iets anders met uw trap? Kies dan voor een traprenovatie. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen massief hout en lamelparket. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

Meer informatie over traprenovatie

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die je zeker wel ..de vloer van morgen...mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Voordelig

Goedkope houten vloeren in Amersfoort

Met houten vloerdelen kiest u voor een vloer die jarenlang meegaat. Dit materiaal betreft een natuurproduct dat zich moeiteloos voegt naar iedere woonsfeer en slijt niet of nauwelijks. U heeft daarbij keuze uit allerlei afwerkingen en kleuren in olie, wax en lak. Bovendien kunt u uw houten vloer en parket ook in mooie patronen laten leggen zoals een klassieke visgraat. Ook bieden we vloeren met een gerecyclede look, gerookte eiken vloeren en whitewash houten vloeren.

Vakkundig vloeren laten leggen in Amersfoort

In Amersfoort en omstreken is uw nieuwe houten vloer snel gelegd. U kunt rekenen op kort levertijden en een vakkundige legservice waarmee uw vloer op zo’n manier wordt gelegd dat deze jaren zijn fraaie uitstraling behoudt. Ook het weghalen van de oude vloer, het plaatsen van een passende ondervloer en de afwerking in olie, wax of lak op kleur verzorgt ons team.

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen houten vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Kwaliteit
Over Bax Houthandel

Topkwaliteit parket en houten vloerdelen

Omdat de meeste van onze vloeren in eigen fabriek worden gemaakt, profiteert u van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Bovendien geven we iedere klant uitgebreid advies om de perfecte vloer te vinden. Zo vertellen we graag wat er allemaal mogelijk is als u ook een vloerverwarming wilt plaatsen of het liefst het hout doorlegt tot in de keuken. Liever op zoek naar een budget-houten vloer? Kijk dan bij ons grote aanbod lamelparket en houtparket dat we standaard met een extra dikke echte houten toplaag aanbieden.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend CBW, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.