Menu

Houten Vloeren Amersfoort

Deze kleur heeft een vleugje zacht bruin aan de kleur waardoor deze niet zo geel wordt in de toekomst. De houtselectie is OS-mix, vandaar dat er weinig knoesten in het hout zichtbaar zijn. Deze brede eiken houten vloer in Amsterfoort heeft een robuuste en toch een speciale uitstraling mede door de breedte en de lage hoeveelheid knoesten. Dezelfde vloer vinden we terug op de beneden verdieping van dit pand. De 3 etages kennen op de begane grond en eerste verdieping de 26 cm brede eiken houten vloer en voor de 2de verdieping is gekozen voor een budget lamelvloer van euro 17,50/m2, 17cm breedt in laminaat lengtes afgewerkt in grijze olie. Alles bij elkaar een heel mooi geheel.

Amersfoort houten vloeren in lamelparket

 

Het interieur op de beneden verdieping zal worden ingericht met een donker grijze bank. De gordijnen zijn roman blinds in creme en er is gekozen voor een teak eettafel van 2,4m1 lang en 100cm breed. Hier kunnen zeker 6 persoon ruim zitten.

Komt u uit het gebied van Amersfoort en u bent op zoek naar een houten vloer of lamelparket dan is ons filiaal in Barneveld het dichtst bij. De schatting is dat u buiten de spits rond 15 minuten nodig heeft om bij ons te komen. U vindt ons kort bij de A1 afslag, voorthuizen/indistrie terrein de Harselaar.

Bax Houthandel BV

Zie daar een zeer uitgebreide collectie massieve houten vloeren,  lamelparketbudget lamel, parket en patroon visgraat parket vloeren en laminaat vloeren.

 

Routeplanner naar onze vestiging: