Menu

Houten vloeren Almere

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Almere.

Prijzen & aanbiedingen Al onze vloeren

Houten vloer kopen in Almere

Wie voordelig een houten vloer in Almere kopen wil, zal beslist slagen bij Bax houthandel. Naast een uitgebreid aanbod kwaliteitsvloeren, bieden we tal van interessante aanbiedingen en een uitstekende service, waarmee uw vloer vakkundig wordt gelegd. Doordat wij een groot deel van onze vloeren vanuit eigen fabriek leveren, koopt u niets anders dan topkwaliteit in bijvoorbeeld eiken. Bovendien bent u hier ook aan het juiste adres voor een grote keuze parket en lamelparket. Kortom, dé kans om uw droomvloer voor een mooie prijs te realiseren!

Onze houten vloeren

Houten vloer

Eiken vloeren

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit planken, een hele brede eiken vloer of een eiken vloer met een breed visgraat motief: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €17,95 per vierkante meter.

Meer over onze eiken houten vloeren
Lamelparket vloer leggen

Parketvloeren

U kunt kiezen uit diverse parketvloeren van hout bij Bax Houthandel. Houten parketvloeren worden vaak opgebouwd uit lamelparket (ook wel multiplank genoemd). U heeft de keuze uit verschillende patronen voor de installatie van uw parketvloer. Bax Houthandel produceert parketvloeren in eigen beheer. Dat betekent dat u verzekerd bent van een zeer scherpe prijs voor uw parketvloer.

Meer over onze parketvloeren
Trap vloer

Traprenovatie

Is uw trap versleten of wilt u een keer iets anders met uw trap? Kies dan voor een traprenovatie. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen massief hout en lamelparket. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

Meer informatie over traprenovatie

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die u zeker wel ..de vloer van morgen…mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Duurzaam

Houten vloer in Almere als duurzame keuze

Eenmaal een houten vloer, dan wilt u niets anders meer. Dit natuurproduct brengt veel sfeer in huis en is telkens weer uniek. Elke houten plank heeft zijn eigen houtnerf, wat de vloer een fraaie uitstraling geeft. Daarbij voelt hout heerlijk aan, werkt geluiddempend en is ook ontzettend sterk en slijtvast. Naast verschillende houtsoorten is er ook keuze in allerlei afwerkingen in olie, wax of lak. Of kies voor een rook of whitewash finish. Eigenlijk zijn houten vloeren keer op keer van een nieuwe look te voorzien en dat maakt ze ook zo ontzettend duurzaam.

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Legservice
Over Bax Houthandel

Legservice van uw houten vloer in Almere

Lang genieten van uw houten vloer in Almere wordt gegarandeerd door onze uitgebreide legservice. Ons team van vakspecialisten levert dan ook alle voorbereidingen wat betreft het weghalen van de oude vloer, het isoleren en het eventueel aanbrengen van een vloerverwarming onder het lamelparket. Ook de afwerking in de door u gekozen kleur en stijl nemen ze voor hun rekening.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend CBW, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.