Menu

Houten vloeren Almere

24 cm brede eiken vloerdelen in een OS selectie. Coating is white wash wit50.

Bax Houthandel heeft heel bewust voor deze brede houten vloer planken van 24 cm gekozen, zodat de lengte van de kamer heel mooi uitkomt. Mede door de legging in de looprichting te leggen behoudt je de ruimte. Door de white wash 50 komt de vloer mooi tot leven. Had houten vloeren Almere voor een wittere kleur van de vloer dan raakt het heel zijn effect kwijt.

Als installatie methode heeft men hier direct verlijmd, hier heeft houten vloeren Almere voor gekozen omdat de ondervloer met vloerverwarming zich er toe laat leiden. Had de ondervloer minder egaal geweest, dan had men een zwevende installatie gedaan. Door optimaal gebruik te kunnen maken van de verschillende soorten lichtinvallen, is er voor de keuken gekozen voor een donker gekleurde luxaflex. Dit heeft als voordeel dat je je lichtinval kan beïvloeden door het licht omhoog of naar beneden te laten vallen. om de ruimte van de woning vast te houden is er doorgelgd naar de hal. Dit geeft een ruimtlijk idee. Aan de tuin kant is plafond vitrage gehangen, en voor de avond kan je je gordijnen dicht doen om er een gezellige sfeer van te maken. Om het geheel af te maken voor de sfeer heeft houten vloeren Almere verschillende schemerlampen in de hoeken geplaatst, deze beschikken over een dim functie zodat je altijd het licht kan blijven beïvloeden. Als interrieur is gekozen voor een zwart leren bankstel met bijpassende stoelen. De eettafel die tegen de muur zal komen bied plaats voor 5 personen. Om de kamer ruim te laten is in overleg met de klant gekozen voor smalle plinten. Dit is gedaan om de vloer al zijn aandacht te kunnen geven en alle accenten daarop gericht zijn, had hier brede plinten gelegen dan werdt het accent meer op de plint gelegd, wat zonde zou zijn. De keuken is voorzien van alle inbouw apparatuur en door geen gordijnen te plaatsen voor het keuken raam behoud je alle lichtinval van de dag.

Als afwerking van de vloer heeft houten vloeren Almere goed gekeken naar het gebruik van de vloer, hier wordt de vloer ook in de keuken gebruikt, waar gekookt wordt. Om de vloer hiertegen optimaal te kunne beschermen heeft houten vloeren Almere een top coat gebruikt. Dit betekend dat de vloer makkelijk schoongemaakt kan worden met ieder schoonmaak middel en toch beschermd blijft. De juiste afwerking methode en onderhoud van de vloer is essentieel voor de levensduur van de vloer.

Houten Vloeren Almere vind u:

Adres gegevens van Bax Houthandel Amsterdam.

TT Vasumweg 4AB
Amsterdam-Noord (zijstraat van de Klaprozenweg)
Tel: 020-4932943
Fax: 020-4932936
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:

Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h.

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december!!.

Direct gelegen aan de Klaprozenweg bereikbaar via de IJtunnel en Coentunnel ring Amsterdam.

vestiging amsterdam

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam Noord.

Routebeschrijving:

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam.