Menu

Houten Vloeren Aalsmeer

Een wit50 white wash afgewerkte vlecht vloer in de hout selectie select rustiek.

Bax Houthandel heeft voor deze ouderwetse woning een wit50 afgewerkte whitewash vlecht-vloer gebruikt van select rustiek hout. Hier is voor gekozen om de sfeer dicht bij huis te houden, had men de vloer in de lengte gelegd dan was de nadruk meer gelegd op de lengte van de kamer in plaats van de rustiek die hij uitstraalt.

 

Houten vloeren Aalsmeer heeft hier de vloer direct op de bestaande ondervloer blind genageld, dit beteken dat het ouderwetskraakje van de vloer gehandhaafd blijft. Dat is wat deze woning zo nostalgisch maakt. Tussen de oude en de nieuwe vloer is er een dampend werende folie gelegd, dit zorgt ervoor dat het bekende hout op hout contact vermeden wordt. Door het behoud van het ouderwetse gekraak, waan je je terug in de tijd dat de woning gebouwd is. Om dit vast te houden heeft houten vloeren Aalsmeer in de gang de bekende geblokte tegels, laten liggen. Had je hier doorgelegt dan was je dat gevoel kwijt, juist om wel door te leggen naar de achterkamer, zorgt houten vloeren Aalsmeer ervoor dat de ruimte groot en ruim blijft en dat de twee vertrekken bij elkaar horen. Om het als één geheel te gaan zien, bereik je ook dat je de kamers apart maar toch samen kan zien. Om hier gebruik te maken van plintjes op de vloer, krijg je nog meer het contrast van vloer en wand. Hierdoor lijkt de vloer alle aandacht te krijgen, iets waar houten vloerenAalsmeer ook op uit was.
Als interieur is hier gekozen voor donker eiken meubels, zo zie je een donker eiken bankstel staan met een 8 hoekige salontafel van eiken bedekt met tegeltjes. Dit is gedaan om de klassieke sfeer vast te houden. Had hier houten vloeren Aalsmeer de meubels strak en wit gehouden, dan zou dat niet passen bij de stijl van de woning. Daarom ook is de wandkast van het klassiek donker eiken die je vroeger in elke woning vond. Ook hier wordt goed naar gekeken door houten vloeren Aalsmeer. Door de ramen in de achter en voor kamer optimaal te gebruiken, creëert houten vloeren Aalsmeer de juiste hoeveelheid lichtinval. voor de achterkamer is gekozen om plafond vitrages op te hangen zodat de hele dag door het licht goed kan binnen vallen, daar in tegen aan de voorkant is met opzet lamellen gehangen zodat men het lichtval kan sturen. Met de juiste lichtinval komt de vloer meer tot zijn recht, waar houten vloeren Aalsmeer natuurlijk altijd op uit is.
Als afwerking van deze prachtige select rustiek vlecht-vloer is er voor wit 50 whitewash gegaan, zodat de vloer niet al te donker wordt, waardoor je de ruimte van de kamer juist vasthoudt.

 

Houten vloeren Aalsmeer vind u:

 

TT Vasumweg 4AB
Amsterdam-Noord (zijstraat van de Klaprozenweg)
Tel: 020-4932943
Fax: 020-4932936
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:

Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h.

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december!!.

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam Noord.

Voor een uitgebreiden routen beschrijving kijk op vestiging in Amsterdam

Routebeschrijving:

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam.