Menu

Disclaimer

Alle informatie, diensten of producten die U aantreft op de website van Bax Houthandel kunnen fouten bevatten en onderhevig zijn aan tijdelijke onderbreking. Bax Houthandel doet haar best om informatie en diensten zo goed mogelijk aan te bieden.

Bax Houthandel kan nimmer verantwoordelijk gesteld worden voor consequenties voortkomend uit het gebruik van de Bax Houthandel website.

Indien u niet tevreden bent over het functioneren van de website van Bax Houthandel, vernemen wij graag uw op- en aanmerkingen. U kunt deze naar ons e-mailen via het vragen en opmerkingen kader in onze Aanvraag Brochure.

Bax Houthandel kan geen aansprakelijkheid accepteren voor gevonden content op haar website.

Bax Houthandel kan derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor opgelopen schade die een gebruiker mogelijk ondervindt als gevolg van het bezoeken van een dergelijke site.

De gebruiker gaat door op eigen risico. Bax Houthandel zal op geen enkele wijze verantwoordelijk zijn voor het verkeerd gebruik van enige informatie gevonden via de website Bax Houthandel. Deze verantwoordelijkheid ligt in zijn geheel bij de gebruiker.