Menu

Breed Eiken Parket Vloeren

Eiken breed visgraat parket is een specialiteit om te produceren. Dit type vloer geeft een mooi patroon en behoud het effect van een houten vloer. We zien echte planken en geen stukjes hout zoals bij traditioneel parket.

De afwerking kan in iedere vorm worden gekozen zoals we dat kunnen doen bij de eiken planken. U krijgt niet een vloer die is dicht gemaakt met hout vuller en daarna met een dikke laag lak afgewerkt zoals traditioneel parket. Ook is het niet de bedoeling dat we door de plank spijkers schieten om ze daarna te drevelen en te vullen.

 

Eiken breed visgraat parket

 

Het eiken visgraat parket wordt gemaakt van lamelparket van 19mm dik, een toplaag van 4mm eiken op multiplex. De planken worden verlijmd aan board platen en aan de zijkant vastgeschoten.

Alle mogelijke soorten plinten in ons assortiment kunnen samengaan met dit type vloer.

De kosten van een 19mm dikke lamelvloer gelegd in met ondervloer en lijm inclusief installatie (ex plinten en afwerking) kost:

 

AANBIEDING

ALL INCLUSIVE AANBIEDING BREED VISGRAAT LAMEL SR

HOUT+ONDERVLOER+INSTALLATIE+12 BASIS OLIE AFWERKINGEN OF NATUREL excl plinten.

Nu, de keuze om een 18 cm brede lamelparket 19mm dik in visgraat motief met top 4mm te laten installeren met ondervloer en verlijmen in naturel of kleuroplie afwerking voor slechts:

DE PRIJS IS VOOR INSTALLATIE OP VLOERVERWAMING EN NIET-VLOERVERWARMING IS HETZELFDE.

Voor niet-vloerverwarming gebruiken bij board platen en voor vloerverwarming, 8mm multiplex platen 60x40cm met verlaagde weerstand.

Prijs € /m2 99.95

 

 Eiken visgraat gerookt in white wash 50

 

Eiken breed visgraat parket gerookt.

 

Eiken breed visgraat parket kan ook worden gerookt, in lichte tonen, donker of zelfs worden gecarboniseerd. Dit kan al dan niet worden gecombineerd met een geborsteld effect zoals het plaatje hiernaast laat zien.

Voor meer informatie rondom gerookte eiken houten vloeren:


                                                             Gerookt eiken
houten vloeren

 

 

Eiken breed visgraat parket verouderd en/of gemodificeerd

Omdat er met eiken zo veel mogelijkheden zijn hoe het er uiteindelijk uit kan zien. Er zijn bij ons een scale aan bewerkingen mogelijk die de vloer laten veranderen. De ene persoon noemt het een ontwerp, de ander een verouder techniek.  Onderstaande icoon leidt naar de pagina met een lijst aan opties hoe uw eiken visgraat parket er uiteindelijk uit kan komen te zien.

 


Oude eiken
houten vloeren

EIKEN BREED VISGRAAT PARKET EN AFWERKING EN ONDERHOUD.

 

Hoe mooi een eiken visgraat parket vloer ook kan zijn. Het is heel belangrijk de juiste keuze te maken in welke afwerkings vorm de vloer wordt gemaakt. Hierin zijn nogal wat keuzen te maken. Als u een white wash wilt dan heeft u de keuze dit in oxidatieve olie te willen of in urethaan olie of waxolie, of mbv een modificatie techniek (bv star 7). Komt de vloer in de keuken of in een hal. Belagrijke zaken om bij stil te zijn. Onderstaande wijst u de weg en kijk eens goed naar de mogelijkeheid om een houten vloer onderhoudsarm te maken met onze topcaot. Deze kunnen over zowat al onze designs en is zeer geschiky om in de keuken te gebruiken.

 


Installatie

Afwerkingen

Eiken breed visgraat parket of een blokvloer en vloerverwarming.

 

Gezien de opbouw met boardplaten is deze techniek niet zo goed. Het geheel maakt dat er een hoge weerstandswaarde is om de warmte van de vloerverwarming boven de houten vloer te krijgen. Een visgraat parket zwevend installaren is niet de eerste keuze omdat bij iedere vorm van werking of beweging in de vloer direct kieren zichtbaar worden. Het risico is dat we naar verloop van tijd een deel van de vloer niet meer netjes hebben liggen.

Een dun eiken mozaik ondervloer wordt verlijmd op het beton en aan deze ondervloer wordt het visgraat geschoten. Deze ondervloer heeft een zeer lage weerstand en zal de warmte goed door laten.

Het direct verlijmen aan de ondervloer is een optie. Echter het verlijmen zonder vastzetten is een stuk lastiger maar wel mogelijk. Lees meer over hout en vloerverwarming op onze speciale pagina:

 


Vloerverwarming
houten vloeren

 

ALL INCLUSIVE AANBIEDING BREDE BLOKVLOER LAMEL SR

HOUT+ONDERVLOER+INSTALLATIE+12 BASIS OLIE AFWERKINGEN OF NATUREL excl plinten.

Nu, de keuze om een 18 cm brede lamelparket 19mm dik in blok motief met top 4mm te laten installeren met ondervloer en verlijmen in naturel of kleuroplie afwerking voor slechts:

Prijs € /m2 99.95

 

Dubbel Roken kost extra: 6,95/m2

 

Andere aanbiedingen, klik op de button.